Τοπικά

Σε ιδιώτη το παζάρι της Λάρισας. Μπούσουλας και για τα Τρίκαλα;

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Μαμάκου στη γειτονική Λάρισα,  ιδιώτης αναλαμβάνει τη λειτουργία της ετήσιας εμποροπανήγυρης εκεί.

 

Ο λόγος που έρχεται αυτή η αλλαγή σύμφωνα με τον δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο έχει να κάνει με τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. Επίσης ανέφερε ότι η αλλαγή στη διαχείριση του παζαριού αποτελεί «διαχρονικό αίτημα των υπηρεσιών» και απαλλάσσει τις υπηρεσίες από ένα «μεγάλο βάρος», ενώ παράλληλα όπως τόνισε μπαίνει τέλος στις «διαμεσολαβήσεις» και εξασφαλίζεται «σταθερό κέρδος» για τον Δήμο.

Ο Δήμος Λαρισαίων πρωτοπορεί και δείχνει το δρόμο και για τον Δήμο Τρικκαίων, για το πως μπορεί να οργανώσει καλύτερα το παζάρι, να εξασφαλίσει χρήματα για το ταμείο του και κυρίως να αποφύγει “διαμεσολαβητές” κλπ. που περιγράφει ο ίδιος ο δήμαρχος Λαρισαίων. Το παζάρι των Τρικάλων φθίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια και μένει ο δήμαρχος Νίκος Σακκάς να αφουγκραστεί τις απαιτήσεις των καιρών. Θα τολμήσει;… Η Λάρισα έδειξε το δρόμο πάντως!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης