Τοπικά

Σε κάθε χωριό των Τρικάλων ο Χρήστος Σιμορέλης

Συνεχίζονται οι καθημερινές επισκέψεις σε υπηρεσίες, συλλόγους και οι περιοδείες σε όλα τα Τρίκαλα από τον Χρήστο Σιμορέλη, υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.Τη Δευτέρα το πρωί, πραγματοποίησε περιοδείες στην πόλη και συνάντηση με τον Κυνεγητικό Σύλλογο Τρικάλων. Το απόγευμα επισκέφτηκε τα χωριά Ζηλευτή, Χρυσαυγή, Πατουλιά, Νομή και Φανερωμένη. Η εξόρμηση ολοκληρώθηκε με συλλογική ομιλία στη Φαρκαδόνα.

Ο Χρ. Σιμορέλης συνομιλεί με όλους τους πολίτες, ανταλλάσσει απόψεις, ακούει τους προβληματισμούς και τις επισημάνσεις τους. Σε όλο το Νομό γίνεται γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος για το Κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την τετραετία 2019-2023. Σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για διαφάνεια στα οικονομικά και στη δημόσια διοίκηση, για δημοσιά Υγεία, δημόσια Παιδεία και εργασιακά δικαιώματα. Δίνουμε αγώνα υπεράσπισης της κοινωνικής ασφάλισης, της πρόνοιας και της κοινωνική συνοχής.

Την Κυριακή έχουμε μπροστά μας δύο δρόμους. Ο ένας μας γυρίζει πίσω στη χρεοκοπία, στη λιτότητα, στην ανασφάλεια και στην αδικία. Ο άλλος είναι ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Να πάμε όλοι μαζί μπροστά. Να μείνει η χώρα σε ένα ασφαλές και ελπιδοφόρο μονοπάτι. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών. Στις 7 Ιουλίου να είμαστε όλες και όλοι εκεί, αποφασίζουμε για τη ζωή μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης