Ροή Τοπικά

Σε κατ’ οίκον περιορισμό, προληπτικά, ο Κώστας Σκρέκας

Λόγω της επίσκεψης του βουλευτή Χρήστου Κέλλα-θετικού στον κορωνοϊό-ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παραμένει προληπτικά στο σπίτι του.

Ο Κώστας Σκρέκας συναντήθηκε και αυτός την περασμένη Πέμπτη με τον βουλευτή Λάρισας και είχαν συνεργασία για σειρά ζητημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr από την ώρα που ο Χρ. Κέλλας βεβαιώθηκε ως φορέας του κορωνοϊού- το βράδυ του περασμένου Σαββάτου- ο Τρικαλινός υφυπουργός, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε συνεργάτες και πολίτες, αποφάσισε να τεθεί μόνος του σε κατ’ οίκον περιορισμό, δίχως να παρουσιάζει ιδιαίτερα συμπτώματα ως τώρα.

Ο ίδιος, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, δηλώνει πως «οφείλουμε να στεκόμαστε όλοι υπεύθυνα απέναντι στην επιδημία που δεν εξαιρεί κανέναν. Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και τις οδηγίες της Κυβέρνησης. Το «μένουμε σπίτι μας» είναι αυτό που οφείλουμε να κάνουμε για να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους φίλους και συνεργάτες, την ίδια μας την κοινωνία. Πειθαρχούμε και όλα θα πάνε καλά».

ΑΞΙΖΕΙ: Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έκλεισε τη Δευτέρα για απολύμανση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης