Ροή Τοπικά

Σε κλίμα οδύνης, τα Τρίκαλα αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Βαργιάμη

Εκατοντάδες συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι (… όχι μόνο Τρικαλινοί) αποχαιρέτησαν έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους του αθλητισμού.

Ο Βασίλης Βαργιάμης υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα στο χώρο των πολεμικών τεχνών, τα τελευταία πολλά χρόνια, αναδεικνύοντας δεκάδες πρωταθλητές και φέρνοντας εκατοντάδες νέα παιδιά στον αθλητισμό. Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό ήταν πολυσχιδής και είναι χαρακτηριστικό ότι η πορεία του ξεκίνησε από το χώρο του βόλεϊ όπου άφησε ιστορία, ως ένας από τους καλύτερους παίκτες που αναδείχθηκαν ποτέ στα Τρίκαλα.

Ο ξαφνικός χαμός του, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία μόλις 50 ετών συγκλόνισε την πόλη και το πανελλήνιο, καθώς ήταν γνωστός στους αθλητικούς κύκλους.

Το απόγευμα της Δευτέρας, σε κλίμα οδύνης, τον αποχαιρέτησαν εκ του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Μπάρας όλοι όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν σαν άνθρωπο. Απαρηγόρητοι ο γιος του Γιώργος, η σύντροφός του Μένη, ι γονείς του Γεώργιος και Ζωή Βαργιάμη και τα αδέρφια του.

Μίλησαν για αυτόν, το ήθος και την καρδιά του ο πρόεδρος του ΣΟΑΤ, του σωματείου που ο ίδιος ίδρυσε, Γιάννης Αναγνώστου και εκ μέρους των συναδέλφων του Εξωτερικών Φρουρών των Φυλακών Τρικάλων ο γραμματέας του Σωματείου Βασίλης Παπαγιαννούλας.

Ο Θεός να τον αναπαύει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης