Τοπικά

Σε στάση εργασίας αύριο και την Παρασκευή δάσκαλοι και καθηγητές των Τρικάλων

Σε στάση εργασίας προχωρούν την Τετάρτη και την Παρασκευή οι εκπαιδευτικοί των Τρικάλων.

Συγκεκριμένα το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Τρικάλων, προκηρύσσει 3ωρες διευκολυντικές στάσεις εργασίας, για την Τετάρτη 2 και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, συγκεκριμένα:

  1. προκηρύσσει τρίωρη (διευκολυντική) στάση εργασίας από 08:15 έως 11:00, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι – μέλη του συλλόγου μας, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις.
  2. Προκηρύσσει τρίωρη (δευκολυντική) στάση εργασίας για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 από 08:15 έως 11:00, δηλαδή τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού κύκλου, επιπλέον της ήδη προκηρυγμένης από την Δ.Ο.Ε. τρίωρης στάσης εργασίας (που αφορά τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου ή τις τρεις ώρες του απογευματινού κύκλου μαθημάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι – μέλη του συλλόγου μας, να συμμετάσχουν από κοινού στις κινητοποιήσεις με την Ο.Λ.Μ.Ε., και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις.

To Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Τρικάλων συμμετέχει στη στάση εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 2/10/19 από ώρα 11.00π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου. Επιπλέον, κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας μιας ώρας (10:00π.μ με 11:00π.μ.) και καλεί τους συνάδελφους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 2/10/19 στις 11:00 μ.μ. στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Επιπρόσθετα, συμμετέχει στην 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας της Ο.Λ.Μ.Ε. την Παρασκευή 4/10/2019 και για τις ώρες 11πμ – 2μμ για το πρωινό ωράριο και τις αντίστοιχες 3ωρες για το απογευματινό και το εσπερινό ωράριο. Καλεί τους συνάδελφους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4/10/19 στις 12:30 μ.μ. στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης