Τοπικά

Σπουδές με μέλλον στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ (έναρξη εγγραφών)

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ των Τρικάλων, με τους υποψηφίους να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την ειδικότητα που επιθυμούν και να εξασφαλίσουν μια θέση στην αγορά εργασίας.

Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν στα Τρίκαλα 12 τομείς εκπαίδευσης με περισσότερες από 50 ειδικότητες. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Ξενοδοχειακά – Τουριστικές επιχειρήσεις, Μαγειρική – Chef, Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική, Κομμωτική, Αισθητική – Μακιγιάζ, Νοσηλευτική, Φυσικοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Υπάλληλος Φαρμακείου, Στέλεχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Προσχολική Αγωγή, Εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών, Προπονητής αθλημάτων, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/ Web Designer – Developer /Video Games), Εσωτερική Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση, Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων, κ.α.

 

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ – ΓΙΑΤΣΟΣ, με την μεγάλη παράδοση που έχει στην επαγγελματική κατάρτιση, μπορεί να «υπερηφανεύεται» και για το γεγονός ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι απόφοιτοι του απορροφούνται από επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η πλειονότητα των σπουδαστών αποκαθίστανται επαγγελματικά από το εξάμηνο, κιόλας, της πρακτικής άσκησης που τους εξασφαλίζει το ΙΕΚ, καθώς από την πρώτη στιγμή γίνονται ευδιάκριτα στους υπευθύνους των επιχειρήσεων τόσο οι γνώσεις όσο και η επάρκεια που έχουν αποκτήσει κατά την διάρκεια των σπουδών τους.

Μόνο κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο απορροφήθηκαν από μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της χώρας περισσότεροι από 100 τρικαλινοί σπουδαστές, σε ειδικότητες όπως: Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, Αισθητική, Κομμωτική, Ποδολογία-Σπα, Τουριστικών επιχειρήσεων, όπου και πραγματοποιούν την αμειβόμενη πρακτική τους άσκηση.

Πληροφορίες – εγγραφές:

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 20:30

Κονδύλη 36 / ΤΡΙΚΑΛΑ / 2431030055 / trikala@thessalikoiek.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης