Site icon TrikalaVoice

Σπουδές στα Τρίκαλα, με κρατικό δίπλωμα, στη ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΑΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ με  40 χρόνια ιστορίας  στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση λειτουργεί  με επιτυχία πέντε δομές στο Βόλο, την Λάρισα, τα  Ιωάννινα, τα Τρίκαλα και τη Λαμία, έχοντας ως αποστολή την παροχή σπουδών κορυφαίας ποιότητας με πρωταγωνιστή τον σπουδαστή και την επαγγελματική του ζωή.

 

 

Το 2024 το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ μετεξελίχθηκε, σύμφωνα με την πρόσφατη νομοθεσία, σε μία μεγάλη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης – ΓΙΑΤΣΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΑΕΚ  με πάνω από 90 Ειδικότητες σε 12 Τομείς Εκπαίδευσης. Σε αυτό τον εξαιρετικά αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο ρόλο βρίσκουν τη θεσμική τους θέση μεθοδολογίες όπως η συμβουλευτική, η διασύνδεση με την αγορά εργασίας, η εξατομικευμένη εκπαίδευση κ.ά  που είναι πολύτιμες για την ολοκλήρωση του έργου μιας ΣΑΕΚ.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες σπουδαστές αποκτούν  τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο σύγχρονα επαγγέλματα, που οι μελέτες δείχνουν να έχουν θετικό ισοζύγιο απασχόλησης, σε τομείς όπως Τουρισμός – ΓαστρονομίαΟμορφιά – ΜόδαΥγεία – ΠρόνοιαΕκπαίδευσηΛογιστική – ΔιοίκησηΝέες ΤεχνολογίεςΕπικοινωνία ΜΜΕΕφαρμοσμένες ΤέχνεςΠληροφορικήΜηχανολογα,  ΥποδομέςΑθλητισμός   με κρατικό δίπλωμα, πλήρη σπουδαστικά δικαιώματα, αναβάθμιση σπουδών, διεθνώς πιστοποιημένες γνώσεις, πλήρη σπουδαστικά και αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα.

Στις Ανώτερες Σχολές ΓΙΑΤΣΟΣ διευρύνουμε τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες όσων αναζητούν επαγγελματική εξέλιξη σε τρεις από τις πιο δυναμικές Περιφέρειες της χώρας.

Για το ακαδ. έτος 2024 – 25 έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται μέχρι την συμπλήρωση των τμημάτων οι εγγραφές σε όλες τις ειδικότητες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία της σχολής για ερωτήσεις σχετικά με όποια ειδικότητα ή επάγγελμα τους ενδιαφέρει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 20:30 / Κονδύλη 36 – Τρίκαλα / τηλ 2431030055

Exit mobile version