Τοπικά

Στα Τρίκαλα η Άννα Καραμανλή με… άγριες διαθέσεις για ΣΥΡΙΖΑ!

Η βουλευτίνα Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. μίλησε σε εκδήλωση του τομέα γυναικών της τοπικής ΝΟΔΕ και αναφέρθηκε στις «κόκκινες γραμμές που έβαλε ο Τσίπρας, τις οποίες τις πάτησε όλες»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ξενοδοχείο «Πανελλήνιον» και η Άννα Καραμανλή υπήρξε σκληρή στις τοποθετήσεις της… «Ο κ. Τσίπρας κατά τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας κατάφερε να φέρει δυο μνημόνια» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενη προς τα πολλά στελέχη και φίλους του κόμματος που προσήλθαν στην εκδήλωση, «όσες κόκκινες γραμμές έβαλε, τις πάτησε όλες. Διαψεύστηκαν όλοι και όλα…».

Η βουλευτίνα στάθηκε ιδιαίτερα στις περικοπές συντάξεων και στη μείωση του αφορολόγητου, που θα επιβαρύνουν τους Έλληνες και θα δημιουργήσουν νέα βάρη στις πλάτες του συνόλου των πολιτών.

«Είναι ένα 4ο μνημόνιο, που όπως και το 3ο ήταν αχρείαστο, το οποίο έρχεται μετά τη λήξη του προγράμματος. Ενώ ο κ. Τσίπρας είχε εγγυηθεί τον Ιανουάριο ότι δε θα ληφθεί ούτε 1 ευρώ μέτρα πέρα από τη λήξη του προγράμματος, ο κ. Τσακαλώτος είχε πει ότι αν μειωθεί το αφορολόγητο κάτω από 9.000 ευρώ θα παραιτηθεί -δεν είδαμε κάποια παραίτηση. Πρόκειται για ένα θέατρο του παραλόγου».

Την Άννα Καραμανλή προλόγισαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Μπαγιώτης, ο Νίκος Καρδούλας, υπεύθυνος Οργανωτικού, ο  Κωνσταντίνος Τρέλης, υπεύθυνος Σχεδιασμού και η Μάνη Γιαννωτάκη, υπεύθυνη Τομέα Γυναικών.

Νωρίτερα το πρωί η Άννα Καραμανλή, η οποία είναι τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ. είχε πραγματοποιήσει επισκέψεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, ενώ είχε συνάντηση και με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης