Ροή Τοπικά

Στα Τρίκαλα η Δούρου. «Όχι στον Αχελώο-Ναι στη Μεσοχώρα» (φώτο)

Την πόλη των Τρικάλων επισκέπτεται από το πρωί η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ρένα Δούρου είχε συναντήσεις και συσκέψεις με τοπικά στελέχη, τον βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο, τους πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστο Σιμορέλη, τον γραμματέα Σταύρο Νταούλα και τα μέλη της Νομαρχιακής.

Άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη υπογραμμίζοντας ότι μέσα σε 7 μήνες ήδη διαψεύδει τις προσδοκίες, κάνοντας διευκολύνσεις σε δικούς της ανθρώπους και στα γνωστά συμφέροντα. Υπεραμύνθηκε της ανάγκης μιας άλλη οπτικής και παρέμβασης στην πολιτική, κάνοντας λόγο για «αλήθειες που δεν πρέπει να κρύβονται, παρά την ομερτά που έχουν επιβάλλει τα κεντρικά ΜΜΕ ασκώντας κριτική ακόμη στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι  στην… Κυβέρνηση»!… Εκτίμησε πως πρόθεση του Μητσοτάκη είναι να εξαντλήσει την τετραετία-«πλην απροόπτου»-και ζήτησε σοβαρότητα στην εξωτερική πολιτική.

Για το μείζον θέμα του Αχελώου έκανε λόγο για «μαξιμαλιστικές εξαγγελίες ενώ φαραωνικού έργου που δεν λύνει το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας» και εξέθεσε μαζί με τον Σάκη Παπαδόπουλο την εναλλακτική του κόμματος  «για μικροφράγματα, λιμνοδεξαμενές και ολοκλήρωση των φραγμάτων του Ληθαίου και της Πύλης».

Η Ρένα Δούρου ήταν κάθετα αρνητική για το έργο του Αχελώου, τάχθηκε ωστόσο υπέρ της λειτουργίας του φράγματος της Μεσοχώρας, σύμφωνα με τον σχεδιασμό και τους όρους που έθεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης