Τοπικά

Στην… καρδιά του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Σκανδαλίδης, από τα Τρίκαλα

Για μια τελευταία ευκαιρία που δίνει η ιστορία στην παράταξη έκανε λόγο το ιστορικό στέλεχος του κόμματος και πρώην υπουργός.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ο Κώστας Σκανδαλίδης μίλησε σε αρκετά μεγάλη συγκέντρωση του ΚΙΝ.ΑΛ. στο «Φρούριο» χθες βράδυ. Στην τοποθέτησή του έθεσε τα διλήμματα της εποχής, καθώς «από τη μια πλευρά έχουμε μια παράταξη συντηρητική που σιγά – σιγά αρχίζει να αναδεικνύει το πρόσωπο της χρησιμοποιώντας τις παλιές μεθόδους της παλιάς Δεξιάς και από την άλλη υπάρχει ένας χώρος που βρέθηκε ευκαιριακά κάποια στιγμή να πάρει την εξουσία  και προσπαθεί να παραμείνει με όποιον τρόπο, χρησιμοποιώντας παλιά υλικά».

Έκανε λόγο για δύσκολο σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται η χώρα και στάθηκε ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα τα οποία είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης κατέληξε κάνοντας λόγο για βαθιές ρίζες της παράταξης στην Ελληνική κοινωνία υπογραμμίζοντας ότι «το δικό μας πλαίσιο αξιών και αρχών αυτό που γέννησε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που σήμερα προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να πιάσει το νήμα της ιστορίας ξανά, δίνοντας ελπίδα στην ελληνική κοινωνία».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης