Τοπικά

Στην Οιχαλία περιόδευσε ο Κώστας Αγοραστός

Μεγάλη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου ευχήθηκε η Οιχαλία στον Κώστα Αγοραστό. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» γνώρισε τη θερμή υποδοχή και την ειλικρινή αγάπη των κατοίκων του χωριού που αναγνωρίζουν το ενδιαφέρον και τα πολλά έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην περιοχή. Παντού χαμόγελα, ευχαριστίες, ευχές για νίκη και εκδηλώσεις αγάπης και υποστήριξης.

Μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Τρικάλων, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός περιόδευσε το πρωί στη Λαϊκή Αγορά της Οιχαλίας, σε δρόμους και πλατείες. Επισκέφτηκε την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Π.Ε. Τρικάλων και συναντήθηκε με μέλη του Διγενή, της πρωταθλήτριας ομάδας της Οιχαλίας που φέτος πανηγύρισε την επιστροφή στις τάξεις της Γ εθνικής. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της ομάδας της Οιχαλίας, με έργο προϋπολογισμού 130.000 ευρώ.

 

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επισκέφτηκε το γραφικό Γριζάνο, όπου συναντήθηκε και μίλησε με κατοίκους τους χωριού, ξεναγήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο και σε παραγωγικές εγκαταστάσεις.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης