Τοπικά

Στην Πύλη Ολλανδοί εμπειρογνώμονες για το φράγμα

Κλιμάκιο από Έλληνες Εκπροσώπους της Εταιρείας  HVA –International  με επικεφαλής τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Μιλτιάδη Γκουζούρη, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα, τον Γ. Γ. του Δήμου κ. Στέφανο Παιδή και τον δημοτικό Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Τσόλα, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκαν την περιοχή όπου θα κατασκευαστεί το προγραμματισμένο από χρόνια Φράγμα της Πύλης.

 

 

Συγκεκριμένα έκαναν αυτοψία στην ήδη κατασκευασμένη από χρόνια σήραγγα -ταμιευτήρα που θα συνδέονταν με το φράγμα του Μουζακίου , βλέποντας την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου  στην συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής στην αίθουσα  του Δ.Σ. του Δήμο Κιλελέρ, εξαγγέλθηκαν τέσσερα βασικά Έργα των οποίων οι μελέτες θα αξιολογηθούν είναι το Φράγμα Πύλης και Μουζακίου, διώρυγα  Γυρτώνης και Κάρλας.

Οι συνεχείς και άοκνες  προσπάθειες του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, και το όραμά του για την κατασκευή του «Φράγματος Πύλης» αρχίζει να  βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η υλοποίηση των έργων  του «Φράγματος Πύλης» αποτελεί για τον Δήμο Πύλης σημαντικής και στρατηγικής σημασίας  έργο, για την  αειφόρο διαχείριση των υδάτινων πόρων για την άρδευση και ύδρευση όλου του Ν. Τρικάλων, αλλά και την περαιτέρω τουριστική κτηνοτροφική γεωργική και εμπορική ανάπτυξη της περιοχής.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης