Τοπικά

Στη Βουλή η αποκάλυψη του trikalavoice για την… “Greek πατέντα” γέφυρα της Καλαμπάκας

Αποκαλύπταμε τον περασμένο Μάρτιο ότι η κίνηση προς Καστανιά και τα χωριά του Ασπροποτάμου γίνεται πάνω από… πεσμένη γέφυρα (διαβάστε ΕΔΩ).

 

Το θέμα έφτασε στη Βουλή με τον πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκο Βελόπουλο να καταθέτει σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών.

Αναλυτικά:

“Κύριε Υπουργέ,

Όπως μας ενημέρωσαν, στην ορεινή Καλαμπάκα, η οποία είχε πληγεί από την κακοκαιρία Daniel το περασμένο φθινόπωρο, το οδικό της δίκτυο είχε καταστραφεί σε πολλά σημεία. Μεταξύ αυτών των σημείων είναι και μία γέφυρα, δια της οποίας διέρχονται οχήματα προς την Καστανιά Τρικάλων. Η εν λόγω γέφυρα, παρόλο που κατέρρευσε, έκριναν οι τοπικοί ιθύνοντες ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επινοήσουν μια πατέντα. Συνέδεσαν λοιπόν την πεσμένη γέφυρα που είχε πάρει κλίση πολλών μοιρών και κρέμεται σε μια κλωστή με στρώση χώματος, δημιουργώντας έναν νέο επινοημένο και πρωτοποριακό δρόμο και φυσικά όχι προσωρινό.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Επειδή στην Ελλάδα ισχύει διαχρονικά το «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού», προτίθεσθε άμεσα να αντικαταστήσετε την αναφερόμενη πεσμένη γέφυρα με νέα, ώστε να αποφευχθεί η παγίωση της υφιστάμενης κατάστασης σχετικά με αυτήν;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης