Ροή Τοπικά

Στις κορυφαίες επιχειρήσεις των Τρικάλων, ο Παπαστεργίου

Σε ΤΥΡΑΣ και ΒΙΟΣΕΡ, δυο από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του Νομού μας, βρέθηκαν ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  στις εγκαταστάσεις της ΤΥΡΑΣ ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, συνομίλησε με τον Μιχάλη Σαράντη, απευθύνθηκε σε εργαζόμενους και παρουσίασε το έργο στον Δήμο μας. Μαζί με τους υποψηφίους συμβούλους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επί της ουσίας με τους ανθρώπους της πραγματικής οικονομίας, σε μια επιχείρηση – σημείο αναφοράς για τα Τρίκαλα. Η συνεργασία με τους επιχειρηματίες, και με τους εργαζόμενους, είναι μέγιστη προτεραιότητα για την “Επανεκκίνηση”.

Συνέργειες και συναντίληψη Παπαστεργίου στη ΒΙΟΣΕΡ

Μέχρι και για εξαγωγικό εμπόριο συζήτησε ο Δημήτρης Παπαστεργίου στη ΒΙΟΣΕΡ. Αλλά το ουσιαστικό ήταν οι δράσεις για τον τόπο μας, τον Δήμο Τρικκαίων. Μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις της χώρας, λειτουργεί στον Δήμο Τρικκαίων και ο δήμαρχος συνομίλησε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΔΣ, Νίκο Κουφόπουλο (δ/νοντα σύμβουλο) και Στέργιο Ζουρνατζή (αναπλ. δ/νοντα σύμβουλο) αντιστοίχως. Η συνεργασία σε πλήθος τομέων, από το προσφυγικό μέχρι ζητήματα κοινωνικής μέριμνας, ήταν ένα από τα αντικείμενα της συζήτησης. Αλλά και με τους εργαζομένους, μαζί με τους συμβούλους της «Επανεκκίνησης», ο Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε τη σημασία των συνεργειών για τα Τρίκαλα, για όλα τα χωριά μας. Και υπενθύμισε, πόσο σημαντικό είναι να μπορεί η υγιής επιχειρηματικότητα να λειτουργεί και να προσφέρει στον τόπο της. Επισκέφθηκαν επίσης τα στελέχη του νικηφόρου συνδυασμού, γραφεία της επιχείρησης, συνομιλώντας για ζητήματα καθημερινότητας, ακούγοντας τις προτάσεις των εργαζομένων, σχεδιάζοντας τις επόμενες λύσεις, πάνω στις σταθερές βάσεις που έχουν τεθεί στον Δήμο Τρικκαίων.

 

“Ρίζωσε” γερά η 1η Κυριακή για τον Παπαστεργίου

Τις γερές ρίζες της νίκης της «Επανεκκίνησης» από την 1η Κυριακή επιβεβαίωσαν το Ρίζωμα και οι Σπαθάδες. Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019, οι κάτοικοι των δύο χωριών απέδειξαν ότι γνωρίζουν πώς να ενισχύουν την ανάπτυξη του τόπου τους.

Ψηφίζοντας «Επανεκκίνηση» και Δημήτρης Παπαστεργίου, που επισκέφθηκαν τα χωριά και υπενθύμισαν τα έργα που έγιναν:

  1. Οι Σπαθάδες με βελτιώσεις στην πλατεία, στο αγροτικό ιατρείο, στο πολιτιστικό κέντρο, στον καθαρισμό καναλιών, στο ασύρματο δίκτυο, στη στέγη του οστεοφυλακίου… Αλλά και η λύση στο πρόβλημα του κοιμητηρίου με την κλήρωση για τον εργολάβο, η προσπάθεια να λυθεί το πρ΄βλημα με τον αγωγό ύδρευσης στο χωριό και στο αντλιοστάσιο από Θεόπετρα προς Σπαθάδες (ΔΕΥΑΤ)

 

  1. Στο Ρίζωμα, στη μεγάλη συγκέντρωση, η μνήμη για τον αδικοχαμένο δημοτικό υπάλληλο Σωτήρη Μπαραχάλα ήταν παρούσα, με τον Δήμαρχο να ζητά από όλουες/όλες να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή.
    Δεν μπορούσε να μη συζητηθεί ξανά η πολύ μεγάλη προσπάθεια που, ξεκινώντας από τον πρ. Δήμαρχο Δημ. Οικονόμου, ολοκληρώθηκε με την αναγνώριση του Ιαματικού Πόρου Ριζώματος. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου υπενθύμισε πως η τοπική κοινωνία είναι η πρώτη που θα αναπτυχθεί, που θα δει τον τρόπο να αλλάξει τη ζωή της, μέσα από ένα μακρόπνοο έργο ουσίας.

 

Και τόνισε ο Δήμαρχος ότι έγιναν πάρα πολλά:
– υπογειοποιήθηκε το αρδευτικό δίκτυο,
– Διανοίχθηκε νέα γεώτρηση δίπλα στην παλαιά και αντικαταστάθηκε ο αγωγός ύδρευσης
– ολοκληρώθηκε το αθλητικό κέντρο,
– διανοίχθηκαν και καθαρίστηκαν υδατορέματα που επί χρόνια παρέμεναν ακαθάριστα,
– βελτιώθηκε η αγροτική οδοποιία,
– επισκευάστηκαν οι στέγες του Νηπιαγωγείου, του Παιδικού Σταθμού, του Δημοτικού σχολείου
–  Έγινε διαμόρφωση του αύλειου χώρου και εσωτερικός ελαιοχρωματισμός του νηπιαγωγείου
– Επισκευάστηκε και περιφράχτηκε το γήπεδο μπάσκετ στην είσοδο του χωριού
-Έγιναν εργασίες αποκατάστασης και διαμόρφωσης του χώρου στο πολιτιστικό κέντρο
– Κατασκευάστηκε νέα παιδική χαρά με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης