Τοπικά

Στις πληττόμενες περιοχές της Φαρκαδόνας ο Θ. Λιούτας

Ο κ. Λιούτας το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στις περιοχές που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις και εκτίμησε το μέγεθος της ζημιάς. Ο τρικαλινός βουλευτής τηλεφώνησε στον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ και τόνισε τη μεγάλη ανάγκη άμεσα να καταγραφούν οι ζημιές, ώστε να μη χαθεί χρόνος για τη διαδικασία αποζημιώσεων.

Παράλληλα ο Θανάσης Λιούτας τόνισε τη σημασία των φραγμάτων ως λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος των πλημμυρών και συγκεκριμένα δήλωσε ότι, «Τα φράγματα αποτελούν μονόδρομο και ασπίδα».

Τη φράση αυτή μάλιστα ο τρικαλινός βουλευτής την είχε επαναλάβει πριν λίγες εβδομάδες και στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστή Χατζηδάκη, σε προκαθορισμένη συνάντηση που είχαν οι δυο τους στο Υπουργείο.

Στη συνάντηση αυτή ο κ. Λιούτας είχε τονίσει ότι, «Τώρα είναι η ώρα της ολοκλήρωσης των φραγμάτων».  «Στο κοντινό παρελθόν», συνέχισε,  «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μοίρασε ψεύτικες ελπίδες στον Νομό Τρικάλων αναφορικά με το ζήτημα αυτό. Τώρα όμως είναι η ώρα των λύσεων. Λύσεων από την κυβέρνηση της ΝΔ. Το φράγμα του Νεοχωρίτη, το φράγμα της Πύλης, όπως και όλα τα φράγματα νερού στον τόπο μας, είναι πάρα πολύ σημαντικά έργα. Έργα ουσιαστικής προστασίας, ανάπτυξης και μέλλοντος. Πρέπει να υλοποιηθούν για το καλό της παραγωγής, για το καλό της τοπικής και όχι μόνο οικονομίας, για το καλό της κοινωνίας μας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης