Τοπικά

Στον υπουργό Δικαιοσύνης οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών

Συνάντηση  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (ΠΟΥΕΦ) με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχη Φυτράκη.
Συζητήθηκαν τα βασικά θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους στην εξωτερική φρουρά φυλακών (ανάδειξη ιεραρχίας, αξιολόγηση, επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, υγειονομική περίθαλψη σε στρατιωτικά νοσοκομεία,αμοιβή συνδεόμενη με την περιγραφή και αξιολόγηση των θέσεων  εργασίας,οχήματα,
καταβολή εφάπαξ ποσού για στολές,συντάξεις χηρείας,αποπληρωμή οφειλόμενων ρεπό, Δικαστική αστυνομία κτλ). Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και διαπιστώθηκε η πρόοδος σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους υπαλλήλους εξωτερικής φρούρησης καταστημάτων κράτησης,ενώ συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας για την προώθηση λύσεων στα υπόλοιπα.

Η Ομοσπονδία, πρόεδρος της οποίας είναι ο Τρικαλινός Γιάννης Αναγνώστου (πρόεδρος επίσης του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας)  είχε επίσης  συνάντηση και με τον νέο Διευθυντή της υπηρεσίας εξωτερικής φρούρησης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χριστόφορο Μάρκου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης