Ροή Τοπικά

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ο Τρικαλινός πανεπιστημιακός Γ. Τσέρτος

Προσκεκλημένος Επίσημα από τον Πρύτανη κ. Κώστα Μουνζούρη, Πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ο κ. Τσέρτος Γεώργιος (πανεπιστημιακός φυσικοθεραπευτής και ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ (LECTURER) της Ανώτατης Σχολής Δημοσίας Υγείας σε Π.Μ.Σ. Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών των Ιατρών, Μεταπτυχιακών φοιτητών), παρακολούθησε την εκδήλωση γνωριμίας με τους εισακτέους φοιτητές σε (Π.Μ.Σ.) Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών(MASTER), του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής. Το θέμα ήταν ‘’ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ’’.  Ο κ. Τσέρτος εξέφρασε τα ειλικρινή του συγχαρητήρια στον κ. Μουνζούρη Κ. , την Διευθύντρια και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος.

Κατά την συνάντηση τους ο Πρύτανης αναφέρθηκε στην επιτυχή επιστημονική δραστηριότητα του  κ. Τσέρτου, στο τομέα της φυσιοθεραπευτικής Επιστήμης και την προσφάτως τιμητική θέση του, ως ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΣΔΥ στην Αθήνα λέγοντας ότι τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο έργο του.

Τέλος ο κ. Κώστας Μουνζούρης, αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Τσέρτου, σχετικά  με την ίδρυση ενός Μεταπτυχιακού Τμήματος με γνωστικό αντικείμενο την ‘’ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ του ΣΩΜΑΤΟΣ’’, πιστεύοντας ότι ένα τέτοιο μεταπτυχιακό τμήμα, θα ήταν πολύ χρήσιμο και θα συνέβαλε στην Ανθρώπινη ΥΓΕΙΑ.

Στη φωτογραφία  ο κ. Γ. Τσέρτος στο γραφείο του κ. Κ.  Μουνζούρη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης