Τοπικά

Στο Horn’s Up, στις όχθες του Ληθαίου οι Blue2Black

Για δεύτερη συνεχή χρονιά και με δεδομένη την επιτυχία, ανάλογη αυτής του 2016 διεξήχθη την Παρασκευή στα Τρίκαλα το Horn’s Up. Το μουσικό φεστιβάλ που φιλοξενήθηκε, σε ένα ειδυλλιακό σημείο, στις όχθες του Ληθαίου ποταμού, στο μικρό υπαίθριο θεατράκι, όπισθεν των παλαιών φυλακών, σήμερα Μουσείου Τσιτσάνη.

Στο φεστιβάλ υπήρξαν αρκετές συμμετοχές, συγκροτημάτων και καλλιτεχνών, οι οποίοι παρουσίασαν μουσικές και τραγούδια που ενθουσίασαν το κοινό που έσπευσε να τα απολαύσει.

Στο διοργάνωση συμμετείχε το τοπικό συγκρότημα Blue2Black με τους Kiriako Gp, και τον Jimmy Aggelou να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικά ποιοτικό πρόγραμμα έχοντας ως σύνεργα τις δύο ακουστικές κιθάρες τους, και φυσικά τις φωνές, που συγκινούν, συναρπάζουν και ανεβάζουν την διάθεση στα ύψη. Η ημέρα ξεκίνησε με μεσημεριάτικες τσιπουροκαταστάσεις σε κατάστημα της πόλης και στις 7 τα guitar clinics και τα ακουστικά show στο μικρό θεατράκι δίπλα στον ποταμό Ληθαίο.

Λίγο μετά τις 7ο Kiriakos Gp είχε ήδη αρχίσει την παρουσίασή του, οπότε το πρόγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα. Ο κόσμος ήταν ήδη αρκετός με ανθρώπους όλων των ηλικιών, ακόμη και μικρά παιδιά! Για μιάμιση ώρα περίπου ο Kiriakos Gp και ο Theodore Ziras παρουσίασαν τεχνικές, έπαιξαν κομμάτια, μίλησαν με τον κόσμο και απάντησαν σε απορίες.

Με το φως να μειώνεται σιγά-σιγά στη σκηνή ανέβηκαν οι Valor για να ξεκινήσουν το ακουστικό τους πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε τέσσερα δικά τους κομμάτια και τέσσερεις διασκευές. Οι αναμμένες δάδες στη σκηνή σε συνδυασμό με τη θέα στο ποτάμι και τα τεράστια πλατάνια καθιστούσε το σκηνικό απλά ιδανικό για το ακουστικό set.

Συνέχεια με τους Dead Creed, το Θωμά των The Psalm δηλαδή, που θα παρουσίαζε το γνωστό ατμοσφαιρικό/μυστικιστικό του set.

Ώρα για πιο χαλαρές καταστάσεις με το ντουέτο που ακούει στο όνομα Blue2black. Ο Kiriakos Gp, δηλαδή, μαζί με τον Jimmy Aggelou και τις δύο ακουστικές κιθάρες τους. Η τεχνική κατάρτιση σε συνδυασμό με την ωραία ακουστική ενορχήστρωση των κομματιών και τη ζεστή φωνή του Κυριάκου πρόσφεραν στη βραδιά ένα ακόμα όμορφο σετ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης