Τοπικά

Συγκινητικό μήνυμα Μπαγιώτη. Συνεχίζει για τη δημαρχία Φαρκαδόνας

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα ο Μιχάλης Μπαγιώτης ευχαριστεί όσους του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτειά του (τροχαίο ατύχημα) και υπόσχεται… μάχη για το Δήμο Φαρκαδόνας. Αναλυτικά:

Λίγες μέρες πριν ως οδηγός, εκανα ένα τραγικό αλλά τόσο συνηθισμένο λάθος. Ο Θεός όμως αποφάσισε να μείνω στη ζωή και με έκανε να δω αυτή με άλλο μάτι. Εισέπραξα την αμέριστη αγαπη και φροντίδα της οικογένειάς μου, των φίλων μου, των συνεργατών μου και ενός πλήθους κόσμου που πραγματικά με συγκίνησε. Με τίμησαν με το πραγματικό ενδιαφέρον τους, τις επισκέψεις τους, τα μηνύματά τους, τα τηλεφωνήματά τους και την προσπάθειά τους να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Αυτή ομως η αγάπη και το ενδιαφέρον, αναζωπύρωσαν και πολλαπλασίασαν την υποχρέωσή μου να σταθώ δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και να τους το ανταποδώσω πολυεπίπεδα. Η υπόσχεσή τους ότι θα είναι δίπλα μου είναι επούλωση στις πληγές μου και ο λόγος που επισπεύδει την ανάρρωσή μου. 
Ευχαριστώ όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπως και όλους εσάς που μου συμπαρασταθηκατε ακόμα και πέρα από αντιπαλότητες. Έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας ,ο οποίος με τόση αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον, δεν μπορεί παρά να είναι ελπιδοφόρος. Είμαι, είμαστε εδώ, δυνατοί , υγιείς ,ενωμένοι για να προχωρήσουμε, να δουλέψουμε, να πετύχουμε για ένα « ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης