Τοπικά

Συγκλονιστική η συμμετοχή των πολιτών στην κεντρική ομιλία του υπ. Ευρωβουλευτή Φώτη Καψάλη στην Οιχαλία

Ο υπ. Ευρωβουλευτής με το ΚΟΣΜΟΣ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Βολτ Ελλάδας, Φώτης Καψάλης, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Οιχαλίας με την παρουσία και τη συμμετοχή του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

 

 

Στην ομιλία του ο Φώτης Καψάλης, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η παρουσία σας σήμερα εδώ είναι η απόδειξη ότι αναζητούμε κάτι διαφορετικό, ότι απαιτούμε να γίνουν τα πράγματα από την αρχή, να γίνουν αλλιώς, να γίνουν σωστά. Σήμερα, εδώ όλοι μαζί φωνάζουμε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, ότι δεν γίνεται να μένει η Θεσσαλία, να μένουν τα Τρίκαλα στο περιθώριο της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Τα χωριά μας, οι πόλεις της επαρχίας που κάποτε ήταν το κέντρο της οικονομικής και κοινωνικής ζωής στην Ελλάδα, ερημώνουν. Οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα και οι πολιτικοί που τις εφάρμοσαν έχουν αποτύχει.

Οι πολίτες όμως βιώνουν στην πράξη και κάθε ημέρα την αποτυχία τους. Είτε ανήκουν σε αυτούς που καταστράφηκαν δύο φορές από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία είτε ζουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν όλο και περισσότερο για να τα βγάλουν πέρα.

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του θεωρούν επιτυχία τους να δουλεύουν όλοι δύο δουλειές, να δουλεύουν οι συνταξιούχοι, να μεταναστεύουν οι νέοι όχι από επιλογή αλλά από ανάγκη.

Θεωρούν οικονομική επιτυχία να κλείνουν οι μικρές επιχειρήσεις και στη θέση τους να ανοίγουν καταστήματα πολυεθνικών. Θεωρούν επιτυχία να μην μπορούν οι αγρότες να τα βγάλουν πέρα και να εισάγουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από άλλες χώρες και πάλι οι πολίτες να μην μπορούν να τα αγοράσουν.

Για να αλλάξουμε την κατάσταση χρειάζεται να κάνουμε το πρώτο βήμα την Κυριακή επιλέγοντας με άλλα κριτήρια αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη. Το δεύτερο βήμα ξεκινά στις 10 Ιουνίου και είναι να οργανωθούμε μόνοι μας. Με τους Δήμους, την Περιφέρεια, τις επιτροπές κατοίκων, νέες επιτροπές που θα σχηματίσουμε για να συζητήσουμε. Να καταγράψουμε τα προβλήματα, αλλά να καταγράψουμε και τον πλούτο της περιοχής μας που μένει αναξιοποίητος. Όχι τον ιδιωτικό πλούτο αλλά τον κοινό μας πλούτο, αυτό δηλαδή που κάνει τον τόπο μας μοναδικό και ικανό να δίνει ζωή, να δίνει ανάπτυξη, να δίνει πολιτισμό. Με δύο λόγια, το δεύτερο βήμα είναι να συμμετέχουμε όλοι μαζί στο σχεδιασμό και στον προγραμματισμό που θα κάνει τη ζωή μας καλύτερη για να μπορούμε να διεκδικήσουμε και από την Ευρώπη και από την κυβέρνηση τα κατάλληλα εργαλεία για να αναπτυχθούμε.

Στις 9 Ιουνίου λοιπόν σας καλώ να συμμετέχετε. Σας καλώ να ψηφίσετε και να στηρίξετε μια νέα πολιτική προσέγγιση, μια πολιτική φιλοσοφία που έρχεται από τα παλιά αλλά που χάθηκε στις κομματικές σκοπιμότητες.

Σας καλώ να αναλάβετε την ευθύνη και να μην επιτρέψετε να συνεχιστεί η κακή πολιτική και η κακή εκπροσώπηση.

Στις 9 Ιουνίου σας καλώ να κάνουμε μόνο το πρώτο βήμα ψηφίζοντας ΚΟΣΜΟΣ. Γιατί αυτό θα είναι το πρώτο βήμα, στις 10 Ιουνίου θα αρχίσει η πραγματική δουλειά, όταν θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί να οργανώνουμε το επόμενο και κάθε επόμενο βήμα.

Στις 9 Ιουνίου σας καλώ να πάρετε την μεγάλη απόφαση Να Πάμε από την Αρχή για να Πάμε Αλλιώς.».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης