Ροή Τοπικά

Συνέντευξη Βλαχογιάννη στο Ράδιο News 94,3 Αθηνών

“Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ναρκοθετεί την επόμενη μέρα στη χώρα και την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος, μόνο ζημιά προκαλεί στην Εθνική Οικονομία και την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα….

Έστω και τώρα να αντιληφθούν τις τεράστιες ευθύνες τους και να αποδεχθούν ότι το λόγο πλέον  πρέπει να έχει ο κυρίαρχος λαός….

Το πικρό ποτήρι της συντριπτικής ήττας, θέλουν δε θέλουν, θα το πιούν…

Αυτή είναι η μοίρα εκείνων που κορόιδεψαν το λαό, πήραν την ψήφο του, πήραν την εμπιστοσύνη του, πήραν τις ελπίδες του και έκαναν τα ακριβώς αντίθετα απ αυτά που υποσχέθηκαν….

Η Κυβέρνηση επιχειρεί με υπερβολική σκληρότητα σε κάθε πολίτη που αντιδρά για την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ συμπεριφέρεται με το… “γάντι”, σε κάθε είδους συλλογικότητες, προφανώς λόγω  ιδεολογικής συγγένειας…..

Με τις τελευταίες προτάσεις της αρμόδιας Επιτροπής για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, τις οποίες φαίνεται ότι υιοθετεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης, επιβεβαιώνεται του λόγου το αληθές για τις… μολότοφ και όχι μόνο….

Είναι μια Κυβέρνηση μειοψηφίας, στηριζόμενη σε “αλά καρτ” πλειοψηφίες, χωρίς ιδεολογική συνοχή, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς στόχευση….

Αυτοσκοπός, η όσο μεγαλύτερη χρονικά  παραμονή τους στην εξουσία… ”

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας  Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, στο Ραδιόφωνο News 94,3 και στο δημοσιογράφο κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης