Τοπικά

Συναντήσεις με φορείς και πολίτες της Πύλης είχε ο Μ. Χατζηγάκης

Την προτεραιότητα του στην ανάπτυξη της Τρικαλινής περιφέρειας επιβεβαιώνει με καθημερινές επισκέψεις του ο Μικέλης Χατζηγάκης. Ο Τρικαλινός πολιτικός είναι κάθε μέρα δίπλα στους πολίτες θέλοντας να ακούσει τα προβλήματα από «πρώτο χέρι» και να συζητήσει λύσεις μαζί με τους πολίτες.

Σήμερα Παρασκευή επισκέφθηκε την Πύλη και είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας και με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας. Επίσης, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά και μίλησε με παραγωγούς για τα προβλήματα τους αλλά και με απλούς δημότες που του έθεταν τους πολιτικούς τους προβληματισμούς.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης είχε έντονη αντίδραση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Πύλης και δεσμεύτηκε να πάρει πρωτοβουλίες – στον βαθμό που μπορεί – για ενδεχόμενη αναστολή της απόφασης.

Στην συνάντηση που είχε με τον Διευθυντή του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Πύλης, κ. Νίκο Μπαλκίζα, πρώτα ενημερώθηκε για τις λεπτομέρειες της απόφασης για το κλείσιμο του καταστήματος και στη συνέχεια συζήτησε τρόπους ενδεχόμενης αναστολής της απόφασης. Ο Μικέλης θεωρεί πως τα στοιχεία δεν δικαιολογούν το κλείσιμο του υποκαταστήματος και δεσμεύτηκε να μεταφέρει αυτό το μήνυμα και στην Ντόρα Μπακογιάννη και στον Κωστή Χατζηδάκη με τους οποίους συνεργάζεται στενά για την κατάρτιση του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ. Επίσης, θα μιλήσει για την αρνητική κατάσταση που επιφέρει μια τέτοια απόφαση στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης σε κορυφαία στελέχη της Εθνικής Τράπεζας στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα.

Συγχρόνως, ο Μικέλης Χατζηγάκης συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης, κ. Μιχάλη Βενιζέλο, για να ακούσει τα προβλήματα και τις ανάγκες του Κέντρου. Ο Μικέλης συνεχάρει τον Διευθυντή και το προσωπικό του Κέντρου για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν παρόλα τα δυσλειτουργικά προβλήματα που προέρχονται από το κεντρικό επίπεδο, και δεσμεύτηκε πως θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης