Site icon TrikalaVoice

ΣΥΝΘΕΣΙΣ. Το φροντιστήριο που υπογράφει την επιτυχία

Σύνθεσις  είναι να ανακαλύπτεις τις ικανότητες των νέων παιδιών και να τις αξιοποιείς. Είναι να συζητάς  μαζί τα θέλω τους, να τα μετατρέπεις σε  κοινούς σας στόχους και να φτιάχνεις σε κάθε αίθουσα, κάθε ώρα, μια δυνατή ομάδα που θα κυνηγά μαζί την επιτυχία.

Σύνθεσις είναι να δείχνεις το δρόμο της δουλειάς  με πρόγραμμα, σχέδιο και μεθοδικότητα, να τροφοδοτείς τη σκέψη. Μέσα από τη δουλειά, την άσκηση, τις δοκιμασίες να ενισχύεις την αυτοπεποίθηση, του κάθε παιδιού που καταβάλλει προσπάθεια. Μπορεί, αν αφοσιωθεί στο στόχο, αν  δουλέψει μαζί μας , να πετύχει αυτό που διεκδικεί.

Σύνθεσις είναι  να δημιουργείς ένα περιβάλλον λειτουργικό και ευχάριστο, που η εικόνα του να τους πηγαίνει, να είναι της εποχής τους, χωρίς υπερβολές και  κούφιους νεωτερισμούς αλλά με όλα τα αναγκαία συστατικά  της καινοτομίας,  της ευρηματικότητας και της αισθητικής, που θα κάνουν όλους μας να αισθανόμαστε το φροντιστήριο  κομμάτι του εγώ μας.

Σύνθεσις είναι να ξέρεις ότι εκτός από τα παιδιά, κρίνεσαι κάθε μέρα και εσύ ο ίδιος. Είναι να σέβεσαι την αγωνία και την προσπάθεια των γονιών να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους όλες τις προϋποθέσεις. Είναι να ξέρεις ότι απέναντί σου δεν έχεις πελάτες αλλά ανθρώπους που εμπιστεύονται σε σένα τις προσδοκίες τους, για να μορφωθούν σωστά, να ανοίξουν και να περπατήσουν νέους δρόμους.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΣΥΝΘΕΣΙΣ», Βύρωνος 8, τηλ. 2431101082

Exit mobile version