Site icon TrikalaVoice

Σφοδρή επίθεση Παπαχρήστου σε Αλέκο

Πρώην δήμαρχε κ. Αλέκο αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε στην χθεσινή αναφορά σας για την αντιπολίτευση του Δήμου Μετεώρων όχι για να αντικρούσουμε τα ψεύδη σας και την μετακύλιση ευθυνών στα οποία έχετε ειδικότητα. Δεν έχει κανένα νόημα, πλέον αφού η νυν δημοτική αρχή απεφάνθη για το χρέος που αφήσατε και τα πεπραγμένα κατά την θητεία σας.

 

 

Μέσα από αυτό το δελτίο τύπου, το μόνο που θέλουμε είναι να καταλάβετε ότι ο επικεφαλής μας Σωτήριος Παπαχρήστος του Βασιλείου αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού ούτε λιγοψυχήσαμε ούτε λιποτακτήσαμε και δώσαμε έναν έντιμο εκλογικό αγώνα σε αντίθεση με σας που φερθήκατε προδοτικά και εγκαταλείψατε πριν ο αγώνας ακόμα αρχίσει, παραδίδοντας και το δημαρχείο σε μια δημοτική αρχή που δεν είχε ακόμη εκλεγεί.

Εξάλλου δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από έναν υποτακτικό των προσωπικών του φιλοδοξιών σε αντίθεση μ’εμάς την αντιπολίτευση που πρεσβεύουμε το ήθος και την τιμιότητα. Ιδανικά όπως: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ – ΙΣΟΤΗΤΑ- ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΑΡΧΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ για τα οποία εμείς αγωνιζόμαστε, για εσένα κ. Αλέκο είναι άγνωστα στο λεξιλόγιο σου αλλά και στην πολιτική που εφαρμόζεις.

Γι’αυτό καλύτερα ασχολήσου με τη δουλειά σου και άσε την αντιπολίτευση που έχει και εμπειρία και συναίσθηση των ευθυνών της να ασχοληθεί με την ισχυροποίηση και το μέλλον του Δήμου Μετεώρων.

Ανοιχτοί Ορίζοντες

Exit mobile version