Τοπικά

Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. με βυτιοφόρο στο Παλαιομονάστηρο (φώτο)

Άλλο ένα ατύχημα κι αυτό στο Παλαιομονάστηρο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με εμπλεκόμενα 2 οχήματα ένα ΙΧ με επιβαίνοντες ένα ζευγάρι και ένα βυτιοφόρο μεταφοράς καυσίμων.

 

Συγκεκριμένα, το ατύχημα έλαβε χώρα στη στροφή «Καραμάνου», όπου υφίσταται φωτεινός σηματοδότης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, με κατεύθυνση από Μουζάκι προς Τρίκαλα, (και ο οδηγός του μη έχοντας προτεραιότητα, σύμφωνα με την μαρτυρία του οδηγού του έτερου οχήματος), συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, με διερχόμενο βυτιοφόρο, με κατεύθυνση από Πύλη προς Τρίκαλα, έχοντας ως αποτέλεσμα την εκτροπή του ΙΧ από την πορεία του, το οποίο διολισθαίνοντας πλαγίως επί του οδοστρώματος, κατέληξε σε παρακείμενο οικόπεδο οικίας, αφού προηγουμένως, γκρέμισε τη μάντρα αυτού.

Ευτυχώς για όλους, η σύγκρουση έγινε με το πλάγιο μπροστινό προφυλακτήρα του βυτιοφόρου και όχι σε κάποιο άλλο σημείο των τεπόζιτων πετρελαίου, κάτι το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια έκρηξη.

Από την σύγκρουση και ως διά μαγείας κι αυτή τη φορά, δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα. Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Τρικάλων.

pylinews.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης