Τοπικά

Σωτήρης Παπαχρήστος: “Δεν μας πείθετε κε Δήμαρχε…”  

Κατά την 06/06/2024 συντάχθηκε και δόθηκε σε όλα τα ΜΜΕ Δελτίο Τύπου του Δημοτικού Συνδυασμού μας, με το φέροντα τίτλο «Ανοιχτοί Ορίζοντες», σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα με την περιβαλλοντική υποβάθμιση του Πηνειού, όπου ακριβώς απέναντι από τον Βιολογικό Καθαρισμό στις όχθες του ποταμού έχουν εναποθέσει κοπριές ζώων καθώς και τι γίνεται με το σπασμένο αγωγό λυμάτων  αλλά και την υποβάθμιση του ορεινού όγκου, με την τοποθέτηση ανεμογεννητριών  και την πλήρη απαξίωση σας για συζήτηση αυτού του σοβαρού θέματος, στο δημοτικό συμβούλιο με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση του θέματος.

 

 

Αντί όμως να απαντήσετε στα παραπάνω,  φροντίσατε σε αγαστή συνεργασία με τον  πρώην εθελοντή και άμισθο συνεργάτη σας Κο Δαφέρμο Θεόδωρο ( πλέον τοποθετήθηκε και αυτός στην ΔΕΥΑΜ και συγκεκριμένα στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ) να αλλάξετε την πολιτική ατζέντα και ρίξατε τη ¨ζαριά¨ σας  μέσω του δημοσιεύματος ( σε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια όπως skai , open , ant1 κλπ )  για τον υπάλληλο που απουσίαζε (sic!) για 13 έτη από την εργασία του.

 

Σε λιγότερο από 24 ώρες όμως ,η υπόθεση σας γύρισε μπούμερανγκ και για να καλύψετε πανικόβλητος τις συνέπειες της πολιτικής σας αμετροέπειας αποφασίσατε να ρίξετε την ευθύνη στην αντιπολίτευση.

 

Να σας θυμίσουμε ότι κατά την κακοκαιρία Daniel εσείς ήσασταν που βγαίνατε στα πάνελ του skai κ.λ.π.  άλλοτε με την ιδιότητα του δημότη δήμου Μετεώρων , άλλοτε με την ιδιότητα του επικεφαλής άλλοτε του υποψηφίου Δημάρχου και ΟΧΙ η αντιπολίτευση που κατηγορείτε.

 

Επίσης και μετά την εκλογή σας με την ιδιότητα του Δημάρχου εσείς ήσασταν που βγαίνατε στο Skai κ.λ.π. , άρα καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποίος έχει την πρόσβαση σε αυτά τα μέσα , μια πρόσβαση που σας την έδωσε ο μέχρι πρότινος άμισθος – εθελοντής και τωρινός υπάλληλος στη ΔΕΥΑΜ Κος Δαφέρμος Θεόδωρος μιας και η θητεία του στην Περιφερειακή Αρχή Αγοραστού του επέτρεψε να έχει αυτού του είδους επαφές.

Εσείς και ο συνεργάτης σας έχετε την απόλυτη ευθύνη για αυτό , οπότε ψάξτε αλλού να βρείτε την Κολυμπήθρα του Σιλωάμ  και συγκεκριμένα ψάξτε μέσα στο δημοτικό μέγαρο.

 

Υ.Γ 1 : Ανάμεσα σε Αντάμωμα Χασίων και Φεστιβάλ Καντίνας τι επιλέγετε Κε Δήμαρχε ;;;;;

Υ.Γ 2 : Πόσα προεκλογικά γραμμάτια έχετε ακόμη να ξεχρεώσετε Κε Δήμαρχε;;;

Υ.Γ 3 : ΝΑ σας θυμίσουμε το 67% είναι σαν το τσόφλι του αυγού

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης