Ροή Τοπικά

Τέλη Οκτωβρίου ανοίγει το «εκπτωτικό χωριό» της Λάρισας

Το Fashion City Outlet αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το προσεχές φθινόπωρο, αποτελώντας μια νέα πρόταση για τους κατοίκους της Θεσσαλίας.

Όπως έχει ήδη αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του το trikalavoice.gr  πρόκειται για μια επένδυση μεγαλύτερη των 9 εκατ. ευρώ για τη ριζική ανακαίνιση του εκπτωτικού κέντρου. Το Fashion City Outlet θα εκτείνεται σε 20.000 τ.μ. και θα φιλοξενεί περισσότερα από 70 γνωστά καταστήματα μόδας, κορυφαίες μάρκες ένδυσης και υπόδησης, σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από τις κανονικές, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το Fashion City Outlet, το οποίο στεγάζεται στο παλαιό Pantheon, θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών μόδας, ψυχαγωγίας και άλλων χρήσεων, συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές και εξαιρετικές επιλογές, όπως πολυκινηματογράφο με τρεις αίθουσες και έναν σύγχρονο παιδότοπο 1.000 τ.μ., καθώς και ποικιλία επιλογών σε εστιατόρια και καφέ. Θα διαθέτει, επίσης, 1.600 δωρεάν θέσεις στάθμευσης.

Οι εργασίες αυτή τη περίοδο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ολοκληρώνονται και οι συμφωνίες με μεγάλες αλυσίδες όλων των κλάδων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης