Τοπικά

Ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας: η δέσμευση γίνεται πράξη

«Είναι δέσμευσή μας τα παιδιά, οι αθλητές και κάθε αθλούμενος στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας να τρέχει και να αθλείται στο ταρτάν του γηπέδου».

Αυτά ήταν τα λόγια του Χρήστου Σινάνη απευθυνόμενος προς τους δημότες του Δήμου Μετεώρων και στο δίκαιο αίτημά τους για εγκατάσταση ταρτάν στο γήπεδο της πόλη μας.

Σήμερα η δέσμευσή μας γίνεται πράξη

Μετά την πολύμηνη αναμονή λόγω καιρικών συνθηκών, υπερήφανα ανακοινώνουμε την έναρξη των εργασιών για την τοποθέτηση του πολυπόθητου ταρτάν.

Η Καλαμπάκα αποκτά ένα σύγχρονο γήπεδο στίβου που θα διαθέτει 6 διαδρόμους 400μ επιστρωμένους με ταρτάν και ειδικό διάδρομο υγρού εμποδίου (σπλιτ).

Μάλιστα η ανακατασκευή του γηπέδου θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι δυνατή και η διεξαγωγή των αγωνισμάτων δρόμου των 100μ. και 110μ.

Η τοποθέτηση του ταρτάν είναι μία από τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής Σινάνη για την αναβάθμιση του γηπέδου της Καλαμπάκας, μετά την τοποθέτηση και χλοοτάπητα.

Ποδοσφαιρικοί αγώνες διεξάγονται ήδη στο ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου της πόλης μας όπου έχει τοποθετηθεί φυσικός χλοοτάπητας και έχει εγκατασταθεί υπόγειο σύστημα άρδευσης.

Εκτός από διαδρόμους στίβου με ταρτάν, ο αγωνιστικός χώρος θα διαθέτει επίσης τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για τα αγωνίσματα:

  • άλμα εις μήκος,
  • άλμα επί κοντώ,
  • ρίψεως σφαίρας – ακοντίου
  • ρίψεως σφαίρας.

Εξίσου σημαντική για την πρόσβαση των αθλούμενων είναι και η ασφαλτόστρωση του χώρου από την είσοδο του γηπέδου έως τα αποδυτήρια.

Με στοχευμένες παρεμβάσεις ο Χρήστος Σινάνης και οι συνεργάτες του προωθούν το πνεύμα του κλασικού αθλητισμού

Κάθε παρέμβαση γίνεται βάσει μιας καλά μελετημένης και κοστολογημένης στρατηγικής που έχει ως στόχο η πόλη μας να αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο το οποίο:

  • θα προσφέρει ασφαλείς συνθήκες προπόνησης και άθλησης στους χρήστες του
  • θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των αθλητών και των αθλούμενων
  • θα φιλοξενεί υπερήφανα ποδοσφαιρικούς αγώνες και αθλητικές διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού

Ο στόχος είναι ο Δήμος Μετεώρων να αποκτήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις προπόνησης και άθλησης για όλους τους πολίτες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης