Τοπικά

Τα Αθηναϊκά ΜΜΕ μιλούν για τον Μικέλη Χατζηγάκη

Για την υποψηφιότητα του Μικέλη Χατζηγάκη στις επερχόμενες εκλογές μιλάνε οι εγκυρότερες Αθηναϊκές εφημερίδες. Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Μικέλη μίλησε η έγκυρη εφημερίδα Το Βήμα, η οποία έγραψε: «Σίγουρη είναι η υποψηφιότητα στα Τρίκαλα ενός πολύ ενδιαφέροντος νέου ανθρώπου, του Μικέλη Χατζηγάκη.»

Η Real News (φωτογραφία) έγραψε: «Η συνάντηση που είχε προ καιρού στο Μοσχάτο ο Μικέλης Χατζηγάκης, γιός του πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη φούντωσε για τα καλά το σενάριο ότι θα είναι υποψήφιος. Μάλιστα, στις αρχές του καλοκαιριού με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Σωτ. Χατζηγάκη, ο γιός του ήταν κεντρικός ομιλητής σε μια εκδήλωση που έδωσαν το παρόν πολιτικοί και συντοπίτες του με πολλούς να κάνουν λόγο ότι πήρε το βάπτισμα του πυρρός.»

Σε ανάλογο πνεύμα κινήθηκαν και τα Παραπολιτικά που έγραψαν ότι «Ο Μικέλης Χατζηγάκης ετοιμάζεται να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του και υπουργού των Κυβερνήσεων Μητσοτάκη και Καραμανλή, και πέραν του πρώην υπουργού Κ. Σκρέκα θα έχει πιθανούς εσωκομματικούς αντιπάλους». Αλλά και η Ελευθερία του Τύπου που τον κατέγραφε ως υποψήφιο βουλευτή στον νομό Τρικάλων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης