Τοπικά

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» γιόρτασαν τη λήξη των μαθημάτων και αποχαιρέτησαν τους απόφοιτούς τους

Την Τρίτη18  Ιουνίου τα Εκπαιδευτήρια «ΑΘΗΝΑ» γιόρτασαν τη λήξη των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2023-2024 και με μια συγκινητική τελετή αποφοίτησης αποχαιρέτησαν τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου.

 

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον κ. Μανάκο Δημήτριο, Πρόεδρο των Εκπαιδευτηρίων και Διευθυντή του Λυκείου, ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές του Σχολείου για την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και την επιμονή τους και αποχαιρέτησε τους απόφοιτους ευχόμενος καλά αποτελέσματα και ευόδωση των στόχων και των ονείρων τους. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεχή προσπάθεια των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» για σύγχρονη και ποιοτική εκπαίδευση σε ένα ασφαλές και υγιές σχολικό περιβάλλον όπου οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις απαραίτητες γνωστικές δεξιότητες. Επιπλέον, τόνισε το σημαντικό ρόλο της άριστης συνεργασίας του Σχολείου με τους γονείς και τους ευχαρίστησε για την  εμπιστοσύνη και τη στήριξη στις προσπάθειες του Σχολείου για τη συνεχή βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Την φετινή μας τελετή τίμησε με την παρουσία του ο καθηγητής  κ. Κωνσταντίνος Αδαμάκης Αρχιτέκτονας Μηχανικός του ΕΜΠ και ομότιμος καθηγητής στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον τομέα «Οικοδομική και Τεχνολογία Κατασκευών». Ο κ. Αδαμάκης αρχικά ευχήθηκε καλά αποτελέσματα στους απόφοιτους της Γ΄ Λυκείου και στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε, μέσα από προσωπικά του βιώματα, στις νέες επαγγελματικές προκλήσεις και στο καινούργιο τους ξεκίνημα τονίζοντας πως δεν πρέπει να  ξεχάσουν βασικές αξίες όπως η συνέπεια, η εργατικότητα και ο σεβασμός στην οικογένεια.

Ακολούθησαν ευχαριστήριοι και αποχαιρετιστήριοι λόγοι από τον  κ. Καμινιώτη Σόλωνα, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου, τον μαθητή της Γ’ Λυκείου Κωνσταντίνο Τίγκα, Πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Λυκείου και  τη μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου Ευαγγελία Παπαγεωργίου, Πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Γυμνασίου καθώς και από τον εκπρόσωπο των αποφοίτων του 2003 κ. Χρήστο Βράκα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή των αποφοιτηρίων καθώς και με τις καθιερωμένες βραβεύσεις μαθητών-μαθητριών για τη διάκρισή τους σε Πανελλήνιους, Περιφερειακούς αλλά και  ενδοσχολικούς μαθητικούς διαγωνισμούς.

Ακολούθησε εξαιρετικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον συνθέτη Κώστα Βίρβο με ερμηνείες τραγουδιών και χορούς από μαθητές του Σχολείου.

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς, γιορτής, συγκίνησης και περηφάνιας όλοι οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν τα έντονα συναισθήματα των παιδιών μέσα από μουσικά δρώμενα και συγκινητικά βίντεο. Η υπέροχη αυτή βραδιά έκλεισε με τραγούδια από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου, χορό, πυροτεχνήματα και το συμβολικό πέταγμα των καπέλων αλλά και με την ευχή όλων μας να πραγματοποιήσουν οι απόφοιτοι τα όνειρά τους.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης