Ένα μικρό δείγμα από το ταλέντο αλλά και την κατάρτιση που έχουν λάβει οι εκκολαπτόμενοι Αρτοποιοί – Ζαχαροπλάστες του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ, είχαν την ευκαιρία να «γευτούν» οι επισκέπτες του Μύλου των ξωτικών στα Τρίκαλα.
Σπουδαστές και σπουδάστριες σε μεγάλα κέφια και με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, Νίκου Βαρτζιά και Νίκου Κορδελά, δημιούργησαν γλυκές αλλά και αλμυρές λιχουδιές που έγιναν ανάρπαστες!
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter