Ροή Τοπικά

Τα σχέδια του Δήμου για τα πάρκινγκ σε Κανούτα και παλιό ΚΤΕΛ

Προχωρούν-έστω κι αργά- οι διαδικασίες για την κατασκευή πολυόροφων πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ήδη για το πάρκινγκ της οδού Κανούτα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία αλλαγής χρήσης και αναζητούνται επενδυτές προκειμένου το έργο να προχωρήσει από κοινού με τον Δήμο Τρικκαίων.

Ουσιαστικά αυτό επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος μιλώντας στη Λέσχη 97,6 τόνισε ότι «έχουμε ανοιχτεί εδώ και πολύ καιρό σε ιδιώτες να επενδύσουν στην κατασκευή του παρκινγκ της Κανούτα, και σε υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας του παλιού Κτελ. Στο συγκεκριμένο που ανήκει στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, έχουμε πάρει την έγκριση τους να προχωρήσουμε στην κατασκευή του υπογείου παρκινγκ, με ΣΔΙΤ(σύμπραξη δημοσίου ιδιωτικού τομέα). Υπάρχει όντως το ενδιαφέρον από ιδιώτες, διότι δεν έχει δυστυχώς ο Δήμος τους πόρους να κατασκευάσει μόνος του τα παρκινγκ αυτά, ενώ με συγχρηματοδότηση με ιδιώτες θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν, μιλάμε για έργα των 5-10 εκατομμυρίων ευρώ».

ΑΞΙΖΕΙ: Για το πάρκινγκ της οδού Κανούτα έχουν καταθέσει ένσταση κατά της ανέγερσης κτιρίου περίοικοι, οι οποίοι και αναμένουν την απόφαση του ΣτΕ επί αυτού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης