Τοπικά

Τζίνα Μπέη: “Μαζί θα τα καταφέρουμε”

Φίλες και φίλοι
Σε λίγες μέρες προσερχόμαστε στις κάλπες για να εκλέξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή των Τρικάλων. Καλούμαστε να επιλέξουμε ανθρώπους ικανούς, που θα μας εκπροσωπήσουν τα επόμενα 4 χρόνια ως δημοτικοί σύμβουλοι. Που θα αγωνιστούν για μας, που θα καταθέσουν ιδέες και προτάσεις, που θα αναζητήσουν νέους τρόπους για να κάνουμε την πόλη μας ακόμη καλύτερη.
Τα Τρίκαλα χάρη στη δουλειά του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου και των συνεργατών του καταγράφονται πια ως μια πόλη-πρότυπο. Καινοτόμες ιδέες, νέες τεχνολογίες, έξυπνες λύσεις για τους δημότες, βιώσιμη ανάπτυξη, ίσες ευκαιρίες για όλους.
Σε αυτήν την προσπάθεια έρχομαι να συμβάλλω και εγώ, με όλες μου τις δυνάμεις. Με ξέρετε και σας ξέρω, από την κοινή μας πορεία όλα αυτά τα χρόνια στον επαγγελματικό στίβο.
Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να σας εκπροσωπήσω.
ΖΗΤΩ ΤΗ ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ για να είμαι η δικιά σας φωνή μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ .
Είμαι σίγουρη πως αυτή η προσπάθεια που αποφάσισα να κάνω στο πλευρό του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου και μέσα από τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση τώρα v.2» θα μου επιτρέψει να σας γνωρίσω καλύτερα, να συζητήσουμε για όσα μας απασχολούν και να μοιραστούμε ιδέες που θα μπορούσαν να κάνουν την πόλη μας ακόμη καλύτερη.

Μπέη Ζωή (Τζίνα)
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων
με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα v.2» του Δημήτρη Παπαστεργίου

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης