Site icon TrikalaVoice

Τιμητική διάκριση στον Jimmy Παναγιωτόπουλο, από την ΓΣΕΒΕΕ

Αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο συνδικαλιστικό κίνημα, η ΓΣΕΒΕΕ του απένειμε τιμητική διάκριση.

Ο Jimmys Παναγιωτόπουλος ήταν  εκ των ιδρυτικών μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων. Από αυτούς που πρωταγωνίστησε το 1992 στην ίδρυσή της, επιμένοντας ότι μόνο μέσα από συλλογικές δράσεις και διεκδικήσεις οι επαγγελματίες του χώρου θα κερδίσουν όσα τους πρέπουν, και θα αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Παρά τον αρχικό δισταγμό, όλοι τον ακολούθησαν και οι εξελίξεις τον δικαίωσαν καθώς οι ΠΟΕΣΕ πέτυχε σημαντικές νίκες όλα αυτά τα χρόνια, ούσα συνομιλήτρια του Κράτους. Μπήκαν κανόνες στην αγορά, επιλύθηκαν θέματα υγιεινής και ασφάλειας και οι επισιτιστές απέκτησαν μια ισχυρή, ενιαία, φωνή.

Ο Jimmys Παναγιωτόπουλος εκλεγόταν ανελλιπώς αυτά τα 26 χρόνια στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Πέτυχε 8 συνεχόμενες εκλογικές νίκες, πάντα μεταξύ των πρώτων συμβούλων, γνωρίζοντας την καθολική αποδοχή των συναδέλφων του. Διετέλεσε για τα 20 από τα 26 αυτά χρόνια αντιπρόεδρος και ήταν η ισχυρή φωνή και ο «καθοδηγητής» των διεκδικήσεων.

Την προσφορά του αυτή αναγνώρισαν οι συνάδελφοί του στην ΓΣΕΒΕΕ, στην οποία επίσης εκλέγονταν ο Jimmy’s,  οι οποίοι στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του απένειμαν τιμητική διάκριση, ευχαριστώντας τον για όλα. Ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος, ζήτησε να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την περαιτέρω αναβάθμιση του επαγγέλματός τους και δήλωσε πως θα είναι πάντα δίπλα στους νεότερους για να τους συμβουλεύει.

ΑΞΙΖΕΙ: Το κενό του Jimmy είναι μεγάλο και για την εκπροσώπηση από τα Τρίκαλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους πέντε (5) Τρικαλινούς αντιπροσώπους στην τελευταία Γ.Σ. πήγε και άσκησε το δικαίωμα της ψήφου μόνο μια, η Σοφία Βολοάγκα. «Είναι κρίμα και θα πρέπει οι νεότεροι συνάδελφοί μου να δουν πιο ζεστά τη συμμετοχή» σχολιάζει ο ίδιος.

Exit mobile version