Site icon TrikalaVoice

Τι υποστηρίζει ο αδελφοκτόνος των Τρικάλων

Σε κατάσταση σοκ κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ο Κωνσταντίνος Μπαλντούνας, ο οποίος σκότωσε το πρωί της Παρασκευής τον αδελφό του Βάιο.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ) τα δυο αδέλφια είχαν μια θυελλώδη σχέση τα τελευταία πολλά χρόνια και το πρωί της Παρασκευής έγινε το κακό, έξω από το πατρικό τους σπίτι στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της προανάκρισης με τους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέτουν όσα είδαν ή γνώριζαν για τη σχέση των δυο αδελφών. Ο δράστης θα οδηγηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή για να του αποδοθούν κατηγορίες και αναμένεται να ζητήσει 48ωρη προθεσμία πριν απολογηθεί. Ωστόσο ο δικηγόρος του Δημήτρης Σαμαρτζής μιλώντας στο trikalavoice.gr  σημειώνει ότι «ο πελάτης μου δεν είχε σε καμία περίπτωση πρόθεση να σκοτώσει τον αδελφό του. Βγήκε σοκαρισμένος από το σπίτι κι ενώ νωρίτερα είχε δεχθεί απειλές με μαχαίρι από τον αδελφό του για να πυροβολήσει για εκφοβισμό στον αέρα. Ωστόσο η κακιά στιγμή τα έφερε έτσι ώστε να πέσει νεκρός ο αδελφός του».

Exit mobile version