Τοπικά

Τοποθέτηση σχετικά με τον πλάτανο στο Μυρόφυλλο

Τοποθέτηση του Νίκου Επαμεινώνδα Ράπτη
σχετικά με τον πλάτανο στην πλατεία του Μυροφύλλου
Αγαπητοί Συγχωριανοί,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τον πλάτανο του χωρίου μας που βρίσκεται στην πλατεία μας και μετά από όλα όσα ακούστηκαν για αυτόν αλλά και για μένα.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι ζήτησα από τον Δήμο Πύλης να στείλει τις αρμόδιες υπηρεσίες του για να ελέγξουν και να εξετάσουν τον πλάτανο. Θεωρώ ότι έπρεπε να ενημερώσω τον Δήμο Πύλης, προκειμένου να παρέμβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του και να κάνουν αυτό που πρέπει. Με τα δικά μου μάτια ο πλάτανος φαίνεται να ξεραίνεται και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον κόσμο (ειδικά το καλοκαίρι) που απολαμβάνουν ή περνούν από την πλατεία του χωριού μας. Επίσης, εάν είναι επικίνδυνος μπορεί να κάνει και ζημιά στο πέτρινο Κοινοτικό κατάστημα που η οικογένειά μου νοικιάζει από τον Δήμο και λειτουργεί ως καφενείο στην πλατεία του χωριού μας.
Αυτή η ανησυχία μου δυστυχώς από κάποιους κακόβουλους πληροφοριοδότες, διαδόθηκε εσφαλμένα. Κατηγορήθηκα από άλλους ότι πήγα ο ίδιος να κόψω τον πλάτανο και από άλλους ότι ζήτησα να κοπεί ο πλάτανος με σκοπό να διαμορφώσω την αυλή του καταστήματος που νοικιάζω. Θέλω απλά να αναφέρω στους επικριτές μου ότι ο ίσκιος του συγκεκριμένου πλατάνου αποτελεί και ίσκιο των τραπεζοκαθισμάτων του καταστήματός μου. Σε όσους δεν με γνωρίζουν θα ήθελα από καρδιάς να αναφέρω ότι ουδέποτε είχα τάσεις σχιζοφρενικές.
Σε αυτούς που πραγματικά αγαπάν το Μυρόφυλλο, λέω ότι εάν οι αρμόδιες υπηρεσίες αποφασίσουν να κοπεί ο πλάτανος, δεσμεύομαι προσωπικά να φυτέψω νέο δένδρο όπως και άλλοι Μυροφυλλίτες απαιτούν, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις των ειδικών και να το περιποιούμαι να μεγαλώσει και στον ίσκιο του να προσφέρω καφεδάκι σε όλο τον κόσμο.
Η πλατεία, τα δέντρα και ο ίσκιος τους είναι για όλους μας.
Το καφενείο, εκείνο που προσφέρει, είναι η δυνατότητα να απολαμβάνουν οι Μυροφυλλίτες και οι επισκέπτες του χωριού μας, την ομορφιά της πλατείας.
Στους κακόβουλους λέω απλά να μην προσπαθούν να χωρίσουν το χωριό μας σε καλούς και κακούς, σε θεματοφύλακες και προδότες, σε ευσεβείς και ασεβείς, σε καταπατητές και νομοταγείς.
Είμαστε Συγχωριανοί και είμαστε όλοι εδώ για το Μυρόφυλλο. Πρέπει κάποιοι να το καταλάβουν.
Νίκος Ράπτης του Επαμεινώνδα

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης