Τοπικά

Το «ευχαριστώ» της Τζένης Λιάγκα στους Ερυθροσταυρίτες

Την Τρίτη θέση πανελλαδικά κατέλαβε τελικά η Τζένη Λιάγκα λαμβάνοντας 2.656 ψήφους, ούσα η πρώτη μεταξύ των υποψηφίων της επαρχίας. Η συγκίνησή της μεγάλη, όπως και το «ευχαριστώ» προς όσες και όσους την στήριξαν στον αγώνα της για τον Ερυθρό Σταυρό.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί εργαζόμενοι, εθελοντές, μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,

μία σημαντική εκλογική διαδικασία μας έφερε όλους μαζί, κοντά, να αγωνιζόμαστε για ένα διαφανές κίνημα με ικανούς επικεφαλής, για ένα ελπιδοφόρο αύριο για όλους εμάς που βρισκόμαστε εντός του και για όλους τους συνανθρώπους μας, για τους οποίους αγωνιζόμαστε.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διέπεται από αρχές και αξίες: Ανθρωπισμό, Αμεροληψία, Ουδετερότητα, Ανεξαρτησία, Εθελοντισμό, Ενότητα, Παγκοσμιότητα. Αυτές μας ενέπνευσαν για να ενταχθούμε στους κόλπους του, αυτές στάθηκαν οδηγός μας για να λαμβάνουμε τις ορθές αποφάσεις, αυτές αποτελούν την πυξίδα μας για να μη χάνουμε τον προσανατολισμό μας και τον στόχο μας.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε αυτές τις αξίες για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ανορθώσουμε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο επίπεδο που του αρμόζει. Ψηλά στις συνειδήσεις των ανθρώπων, ψηλά στον βαθμό ετοιμότητας και προσφοράς, ψηλά στις καρδιές και τις ζωές όλων μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αθρόα συμμετοχή σας στην εκλογική αυτή διαδικασία. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και σας προτρέπω να ενώσουμε τις φωνές, τις προσπάθειες και τις ψυχές μας προς μία και μόνη κατεύθυνση, μπροστά. Για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που θέλουμε. Για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που μας αξίζει.

Πολυξένη (Τζένη) Λιάγκα»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης