Τοπικά

Το “ιατρείο πόνου” του Νοσοκομείου Τρικάλων

Το ιατρείο πόνου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων λειτουργεί από το 1996 κάθε Τετάρτη 09:00 π.μ – 14:00 μ.μ..Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 στα πλαίσια δράσης ¨Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας¨ θα λειτουργήσει από τις 10:00 π.μ – 18:00 μ.μ με Υπεύθυνη την Διευθύντρια Αναισθησιολόγο κ. Ντούβλη Στέλλα.

Η Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας έχει πλέον καθιερωθεί ως μια δράση για την ενημέρωση του κοινού και την ενίσχυση της λειτουργίας των Ιατρείων Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας στη χώρα μας. Όπως διαπιστώθηκε στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας, ο αγώνας για την λειτουργία και τη στήριξη των ιατρείων στα νοσοκομεία της χώρας είναι τώρα πιο σημαντικός από ποτέ.

Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. γνωρίζοντας την επιστημονική και κοινωνική ευαισθησία καλεί το Αναισθησιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου μας, να συμμετάσχει στον φετινό εορτασμό, ανοίγοντας το ιατρείο μας για το κοινό την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019. Στόχος είναι να παραμείνουν ανοιχτά τα Ιατρεία Πόνου και ΠΦ σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τις 10.00 – 18.00, όλα μαζί, την ίδια μέρα  ώστε να γίνει γνωστή τόσο η ύπαρξή τους όσο και το έργο τους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

                                                                     του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης