Ροή Τοπικά

Το Σάββατο η επίσημη πρώτη του Σινάνη

Με σύνθημα «ενωμένοι συνεχίζουμε για Νίκη από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ» ο δήμαρχος Μετεώρων παρουσιάζει τον συνδυασμό του.

Η επίσημη διακήρυξη της εκ νέου υποψηφιότητας του Χρήστου Σινάνη θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. του ερχόμενου Σαββάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας. Οι επιτελείς του κάνουν λόγο για συγκέντρωση η οποία θα δείξει από τώρα ότι όχι μόνο παραμένει ακλόνητο φαβορί ο δήμαρχος αλλά ότι μπορεί να «καθαρίσει» τη νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Αυτό το δίλημμα αναμένεται να θέσει και ο ίδιος ο Χρήστος Σινάνης, αν δηλαδή θέλουν οι πολίτες της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων μια καθαρή διακυβέρνηση, με υψηλούς στόχους ή κάτι άλλο. Ο ίδιος πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπει σε λογική παζαριών, όπως πολλοί επιδιώκουν τελευταία.

Κατά τα λοιπά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  ο Χρήστος Σινάνης αναμένεται να αναφερθεί στα επιτεύγματα της δημοτικής αρχής την πενταετία που πέρασε και να θέσει τους στόχους για τα επόμενα 4 χρόνια (σ.σ. περαιτέρω ανάδειξη των Μετεώρων, δημιουργία ενός εκ των μεγαλυτέρων πάρκων της Ελλάδας, ολοκλήρωση δικτύου ύδρευσης, έργα υποδομής στα χωριά κλπ.).

Υποψήφιοι έκπληξη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Χρήστος Σινάνης θα παρουσιάσει και τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους, αλλά και τους υποψηφίους στις κοινότητες που στηρίζουν καθαρά την υποψηφιότητά του. Οι γνωρίζοντες μιλάνε και για ορισμένα πρόσωπα έκπληξη που θα δείξουν τη δυναμική του συνδυασμού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης