Τοπικά

Το 11-22 ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ στηρίζει την πρωτοβουλία του Γιώργου Καλαντζή για τους πλημμυροπαθείς

Το 11-22 ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ προχωράει σε κίνηση ανθρωπιάς και στήριξης των πλημμυροπαθών. Στέκεται στο πλευρό του Γιώργου Καλαντζή που συντονίζει ενέργειες σε συλλογή ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης.

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9-14:00&17-21:00 ΤΡΙΤΗ 9-14:00

Όποια επιχείρηση θα ήθελε να βοηθήσει να μας φέρει στο 11-22 Είδη για παιδιά και ότι αναφέρουμε στις φωτογραφίες παρακάτω !

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα ήθελα τα προϊόντα τους να τα βάλουν ξεχωριστά σε σακούλες με την επωνυμία τους !!! «Θα Αναφερθούν από μένα προσωπικά όλοι ένας-ένας» λέει ο Λεωνίδας Καρακικές «και από όλη την ομάδα που Συντονίζει ο Γιώργος»!!!

 

Η #KARAKIKESTEAM θα διαθέσει παιδικό ρουχισμό ΔΩΡΕΑΝ  Και τα επαγγελματικά οχήματα που θα μοιράσουν  την Τρίτη στις πληγείσες περιοχές (αναχώρηση στις 3 μ.μ. από την πλατεία Δεσποτικού). Παράλληλα ενώ είχε σχεδιάσει προσφορές για τα 20 χρόνια του καταστήματα μας στην πλατεία Δεσποτικού, λόγω των συνθηκών τις αλλάζει και προσθέτει παιδικά ρούχα με 9 €, 2 μπλούζες 5 €, τζιν κα φόρμες 9 €.

Όποιος επιθυμεί να αγοράσει κάτι για τους πληγέντες και να το διαθέσει σε ομάδες που τα μοιράζουν.Η για κάποιον που χρειάζεται οικονομικά ρούχα.

 

Συντονιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ 697 5460091

Βοηθός Λεωνιδας Καρακικες & πολλοί  άλλοι ! 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης