Site icon TrikalaVoice

Τρίκαλα. Αρχίζουν σήμερα οι θερινές εκπτώσεις

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των θερινών εκπτώσεων οι οποίες και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018.

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής.

Κατά την διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους και μάλιστα σε  αυτήν την δύσκολη εποχή.

Προβλέπεται επίσης η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή αυτής της περιόδου, στις 15 Ιουλίου δηλαδή για φέτος, ωστόσο, πάγια θέση του  Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων είναι να μην υποστηριχθεί το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας «οι συνάδελφοι έμποροι γνωρίζουν πολύ καλά τις οικονομικές δυσκολίες των νοικοκυριών της περιοχής μας και γι’ αυτό το λόγο θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια στις τιμές των προϊόντων τους ελπίζοντας παράλληλα πως οι θερινές εκπτώσεις θα δώσουν μία ανάσα στις επιχειρήσεις τους».

Exit mobile version