Τοπικά

Τρίκαλα. 80χρονος χτύπησε τη γυναίκα του με μαγκούρα-52χρονος απείλησε τη γυναίκα του με όπλο

Δυο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στα Τρίκαλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr.

 

Στην πρώτη περίπτωση γιαγιά κατήγγειλε ότι ο 80χρονος σύζυγός της τη χτύπησε με τη μαγκούρα στο κεφάλι, με γείτονες μάλιστα στο χωριό που συνέβη να αναφέρουν στο trikalavoice.gr ότι οι τσακωμοί τους είναι συχνοί. Ο 80χρονος συνελήφθη, πέρασε Αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την τακτική δικάσιμο.

Στη δεύτερη περίπτωση 52χρονος Τρικαλινός φέρεται να απείλησε τη σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο. Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό, η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, ο 52χρονος συνελήφθη, τα όπλα κατασχέθηκαν και παραπέμπεται αρμοδίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αξιωματικοί του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας που πρόσφατα συστάθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων έχει κληθεί να αντιμετωπίσει δεκάδες περιστατικά τους τελευταίους μήνες, επεμβαίνουν άμεσα σε κάθε καταγγελία και χειρίζονται τις υποθέσεις με ιδιαίτερη διακριτικότητα φέρνοντας τους κατηγορούμενους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης