Τοπικά

Τρικαλινές παρουσίες στο συνέδριο της YVES ROCHER

200 και πλέον σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό τριήμερο χαλάρωσης και απόλαυσης αλλά και εκπαίδευσης , περισυλλογής , εσωτερικής αναζήτησης και αυτογνωσίας.
Κάθε ένας από μας ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες βίωσε αυτό το συνέδριο με το δικό του μοναδικό τρόπο.
Από την πλευρά μας με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και υπηρετώντας το χώρο της αισθητικής και των άμεσων πωλήσεων για περισσότερο από τριάντα χρόνια ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας το τέλος του συνεδρίου να σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας πορείας προς την επιτυχία και την ανάπτυξη, τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική.

Ο χώρος μας, όπως τόσο εύστοχα διατυπώθηκε από τους ομιλητές μας, μας δίνει τη δυνατότητα για υψηλή ποιότητα ζωής σε εποχές δύσκολες. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανεβάσουμε τον πήχη, να οραματιστούμε και να διεκδικήσουμε χωρίς περιορισμό τη ζωή που μας αξίζει.
Με υψηλό λοιπόν αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στον εαυτό μας όσο και απέναντι στους συνεργάτες μας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.
Συγχαρητήρια στον καθένα από σας, και ευχαριστούμε για τη εμπιστοσύνη , την επικοινωνία, την αγάπη, την αλληλεπίδραση, τον σεβασμό, την εκτίμηση.
Αυτή είναι μόνο η αρχή….
Ιωάννα και Ελένη Κουτή
Πάντα με χαμόγελο και θετική διάθεση

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης