Η οικογένεια Μπαμπατσιά, η οποία διατηρεί ένα από τα καλύτερα Ελληνικά εστιατόρια στο εξωτερικό μαθαίνει το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο γλύκισμα στους Ολλανδούς.
Η κυρία Θεοδώρα έπλασε και φέτος τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες, με τα πιο αγνά υλικά (… εκ Τρικάλων εισαγόμενα στην Ολλανδία!!!) αληθινό βούτυρο, αλεύρι και καρύδια. Κι επειδή όλοι οι Ολλανδοί που συρρέουν κάθε Σαββατοκύριακο (… και τις καθημερινές!) στο Zandvoort για να γευτούν τις νοστιμιές στο Filoxenia η κυρία Θεοδώρα και ο γιος της Κωνσταντίνος Μπαμπατσιάς γύρισαν ένα βιντεάκι με τα… μυστικά του κουραμπιέ!!!… Απολαύστε το…