Ροή Τοπικά

Τρικαλινός ο νέος πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Καρδίτσας

Ο 42χρονος ιατρός Βασίλης Γκιζλής, γέννημα-θρέμμα Τρικαλινός, ορίστηκε πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Καρδίτσας του ΕΕΣ.

Ο Βασίλης Γκιζλής είναι ιατρός του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, υπηρετεί πλέον των 15 ετών στην γειτονική πόλη, όπου έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση, εξελίσσοντας παράλληλα την επιστήμη του. Μετά τον ορισμό του στη θέση του προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Καρδίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προχώρησε την παρακάτω δήλωση:

«Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Αντωνόπουλο για την εμπιστοσύνη του, καθώς και το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την ιδιαίτερη τιμή να μου αναθέσουν τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Καρδίτσας. Δεσμεύομαι, για όσο διάστημα κατέχω τη θέση αυτή, να υπηρετώ τους σκοπούς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σύμφωνα με τις θεμελιώδεις αρχές του Διεθνούς Κινήματος, όπως ο ανθρωπισμός, η αμεροληψία, η ουδετερότητα, η ανεξαρτησία και ο εθελοντισμός. Αποτελεί προτεραιότητα και καθήκον μου να εξασφαλίσω, σε συνεργασία με το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο και το έμπειρο μόνιμο προσωπικό, την εύρυθμη λειτουργία του εξαιρετικά νοικοκυρεμένου τμήματος που παρέλαβα, να στηρίξω τις δράσεις των πολυπληθών εθελοντών, να προωθήσω το επιχειρούμενο άνοιγμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς την κοινωνία με την εγγραφή νέων μελών και τέλος να οδηγηθούμε με διαφάνεια και σύμφωνα με τις επιταγές του νέου καταστατικού στις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες, για τις οποίες θα υπάρχουν σύντομα επίσημες ανακοινώσεις».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης