Τοπικά

Τρικαλινός πανεπιστημιακός, σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα στη Μούρθια

Εκδήλωση ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ “Developing an innovative European Sport Tutorship model for the dual career of athletes (ESTPORT).

 

Το ΤΕΦΑΑ του Παν. Θεσσαλίας συμμετείχε μαζί με άλλα τέσσερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια από την Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα και Μ. Βρετανία σε πρόγραμμα Erasmus+ που είχε σχέση με τη Διπλή Σταδιοδρομία Αθλητών «Developing an Innovative European Sport Tutorship Model for the Dual Career of Athletes (ESTPORT)». Επιστημονικός υπεύθυνος για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ήταν ο Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ, κ. Αθανάσιος Κουστέλιος.

Κατά την εκδήλωση ολοκλήρωσης του προγράμματος που έγινε στην Μούρθια, Ισπανία (Πανεπιστήμιο UCAM) στις 7 Ιουνίου 2017 διοργανώθηκε και το 19ο Γκαλά Αθλητισμού, στο οποίο βραβεύτηκαν οι φοιτητές-αθλητές του πανεπιστημίου UCAM που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016).

Από τα 17 Ολυμπιακά μετάλλια που κέρδισε η Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016), τα 15 κέρδισαν φοιτητές του συγκεκριμένου πανεπιστημίου (UCAM), το οποίο εδώ και 10 χρόνια εφαρμόζει πρόγραμμα διπλής σταδιοδρομίας φοιτητών-αθλητών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός από τις πρυτανικές αρχές, ο Γ. Γραμματέας Αθλητισμού της Ισπανίας, ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ισπανίας, κα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης