Ροή Τοπικά

Υπερθέαμα με αερόστατα πάνω από Τρίκαλα, Μετέωρα και Καρδίτσα, στα τέλη του μήνα

Στις 25-29 Σεπτεμβρίου 2024 έρχεται το Thessaly Greece Hot Air Balloon Festival 2024. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο υπερθέαμα με αερόστατα που θα γεμίσουν τον ουρανό σε Μετέωρα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, με ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πτήσεις πάνω από τα Μετέωρα, καθώς και τις πόλεις των Τρικάλων και της Καρδίτσας, παρελάσεις καυστήρων στα Τρίκαλα, ενώ το αποκορύφωμα θα είναι το φαντασμαγορικό Night Glow Show το Σάββατο βράδυ, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, συνοδευόμενο από παράλληλες δραστηριότητες.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με την ΕΡΤ και το trikalavoice.gr ως χορηγούς επικοινωνίας, και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να εμπνεύσουμε την τοπική κοινωνία. Θα δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία για τους πολίτες και τους επισκέπτες, αναδεικνύοντας τον πολιτιστικό πλούτο και την τουριστική δυναμική της Θεσσαλίας με έναν πρωτότυπο και ποιοτικό τρόπο.
Στόχος της διοργανώτριας εταιρείας (exploredmc.gr) είναι το φεστιβάλ ως ετήσιο θεσμό, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο για τουλάχιστον δύο έως τρεις εβδομάδες κάθε χρόνο. Παραδείγματα παρόμοιων εκδηλώσεων στο εξωτερικό έχουν δείξει την εντυπωσιακή ανάπτυξη που μπορεί να επιφέρει η τουριστική κίνηση σε τοπικές κοινότητες, και είμαστε βέβαιοι ότι η Θεσσαλία θα επωφεληθεί σημαντικά από αυτό το εγχείρημα.
Για να αποκτήσετε μια πληρέστερη εικόνα της μαγείας και της δυναμικής του φεστιβάλ, δείτε το παρακάτω βίντεο από προηγούμενες διοργανώσεις:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης