Ροή Τοπικά

Υποψήφια στην Κεντρική Διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού η Τζένη Λιάγκα

Οι Τρικαλινοί εθελοντές μπορούν να αποκτήσουν ισχυρή φωνή στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα και όπως ήδη έχει αποκαλύψει το trikalavoice.gr  η Τρικαλινή επιχειρηματίας και επί μια δεκαετία πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού, Τζένη Λιάγκα, κατέρχεται ως υποψήφια για την Κεντρική Διοίκηση στις εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου. Οι κάλπες θα στηθούν στο Δημαρχείο Τρικάλων (από τις 10 π.μ.) και τα εγγεγραμμένα μέλη θα κληθούν να ψηφίσουν, εκτός της Τζένης Λιάγκα για την κεντρική διοίκηση, σε δεύτερη κάλπη και για το νέο 9μελές Δ.Σ. του Τοπικού Τμήματος.

Σε αυτές τις εκλογές δύνανται να ψηφίσουν όσοι εγγραφούν στο Τοπικό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού μέσα στις επόμενες μέρες (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝΔ/νση: Ερυθρού Σταυρού 5, τηλ 2431027430, e–mail: trikala.dpt@redcross.gr, στις ώρες: από 07.30 έως 14.40).

Η υποψηφιότητα της Τζένης Λιάγκα στα κεντρικά της Αθήνας αποκτά ιδιαίτερη δυναμική, καθώς διαθέτει εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, η ίδια ήταν μέλος και της προηγούμενης διοίκησης (τιμητικά), ενώ είναι γνωστό το φιλανθρωπικό και κοινωνικό της έργο. Μάλιστα γύρω της συσπειρώνονται ισχυρές προσωπικότητες της Αθήνας, στηρίζοντας εμπράκτως την προοπτική ανάδειξή της στην κεντρική διοίκηση, την πρώτη της νέας εποχής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης