Τοπικά

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Βαλάντη Τσιούτσια

Από τον συνδυασμό “Πύλη Αξιών” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βαλάντη Τσιούτσια δίνει στη δημοσιότητα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Αναλυτικά:

Γιάννης Παπακωνσταντίνου: Γεννήθηκε στα Στουρναραίικα του Δήμου Πύλης και είναι παντρεμένος με την Βούλα Αδάμου.

Είναι πτυχιούχος υδραυλικός της Σχολής ΟΑΕΔ της Λάρισας. Δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων από το έτος 1994. Συγκεκριμένα, είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης «jonny’s fast food», αλλά και της επιχείρησης “ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΠΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ”, στην πόλη των Τρικάλων, επί της οδού Ασκληπιού 38. Παράλληλα, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος στον σύλλογο εστιατόρων του Νομού Τρικάλων για 10 ολόκληρα χρόνια, δηλαδή για το χρονικό διάστημα 2006-2016.

Διατηρεί ακλόνητους δεσμούς με τον τόπο του και είναι πάντα παρών στα τοπικά δρώμενα. Υπήρξε πρόεδρος στον Αθλητικό Όμιλο Στουρναραίικων “Ο ΑΕΤΟΣ” για το χρονικό διάστημα 2001-2006, ενώ επιπλέον, το έτος 2014 εξελέγην δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Κουφογάζου.

Τώρα, κατέρχεται ξανά, ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στη Δημοτική Ενότητα Πινδέων με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης, Βαλάντη Τσιούτσια και την παράταξη “Πύλη ΑΞΙΩΝ”.

Περικλής Μητρονάτσιος: Κατάγεται από την Πύλη Τρικάλων. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Καψάλη και πατέρας ενός παιδιού.

Είναι μόνιμος κάτοικος Πύλης, όπου έχει δημιουργήσει την οικογένειά του.

Είναι πτυχιούχος Συντηρητής έργων τέχνης και αρχαιοτήτων.

Από το 1995 έως το 2001 εργάζεται στο Άγιο όρος, στην 10η εφορία βυζαντινών αρχαιοτήτων, ενώ το έτος 1997 εκλέγχθηκε πρόεδρος υπαλλήλων Αγίου Όρους και τελεί υπό την ιδιότητά του αυτή, έως και το έτος 1999.

Το χρονικό διάστημα από 1999 έως 2004 είναι έμμισθος συνεργάτης του Κ.Ε.Κ. Νομαρχίας Τρικάλων και διδάσκει σε ανάλογα προγράμματα κάνοντας επιμορφωτικά σεμινάρια.

Από έτος 2002 έως και σήμερα, εργάζεται στο εργαστήριο μου στην Πύλη ως συντηρητής έργων τέχνης, σε συνεργασία με Μητροπόλεις και Μοναστήρια καθώς και εφορίες αρχαιοτήτων , τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Από το έτος 2004 είναι μέλος και εισηγητής του φιλολογικού ιστορικού λογοτεχνικού  συνδέσμου Τρικάλων (Φ.Ι.ΛΟ.Σ), ενώ το έτος 2004 εκλέγχθηκε και αναλαμβάνει ως πρόεδρος του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης (Ο.Π.Ο.Π). Το 2013 ανέλαβε με ίδιους πόρους να ανακαινίσει το ορειβατικό καταφύγιο «Κόζιακα» όπου και λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια του έτους

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και με τις δραστηριότητες βουνού.

Τώρα, πήρε τη μεγάλη απόφαση να ασοληθεί με τα κοινά κα κατέρχεται για πρώτη φορά ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ”ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ” και επικεφαλή το Υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Βαλάντη Τσιούτσια.

 

Πέτρος Τεντολούρης: Γεννήθηκε στο Αρματολικό του Δήμου Πύλης. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Αρματολικό, όπου και τελείωσε το Δημοτικό, ενώ φοίτησε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Πύλη και στα Τρίκαλα. Κατόπιν, έφυγε στην Αθήνα για σπουδές, όπου και εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος, αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Το έτος 1998 αποφάσισε να επιστρέψει στον τόπο του και να εγκατασταθεί μόνιμα στα Τρίκαλα. Πλέον εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ». Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Χασιώτη και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Από την επιστροφή του στα Τρίκαλα, ασχολείται ενεργά με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση,του Δήμου Πύλης. Συγκεκριμένα, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών/Διοικητικών Υπηρεσιών/Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Πύλης. Τα έτη 2011-2014 υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης, τα έτη 2009-2011 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Διευρυμένης Κοινότητας Νεράιδας, ενώ κατά τα έτη 2002-2011 υπήρξε Κοινοτικός Σύμβουλος της Διευρυμένης Κοινότητας Νεράιδας.

Επιπλέον, κατά τα έτη 2012-2014 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της «Αερολέσχης» Πύλης, ενώ κατά τα έτη 2001-2004 διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου του Αρματολικού. Τέλος, κατά τα έτη 1999-2007 υπήρξε Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου του Αρματολικού, ενώ είναι και μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου του Ν. Τρικάλων.

Τώρα, κατέρχεται ξανά ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στον Δήμο Πύλης με τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Βαλάντη Τσιούτσια και την παράταξη “Πύλη ΑΞΙΩΝ”.

 

Μερόπη Καζαντζή – Βελώνη: Γεννήθηκε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Πύλη. Η οικογένειά της είναι μία από τις παλαιότερες οικογένειες της Πύλης. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Βελώνη, γιο του Ιερέα Στυλιανού Βελώνη και  μητέρα δύο κοριτσιών, ηλικίας 8 κ 3 ετών.

Είναι πιστοποιημένη απόφοιτος Δημοσίου ΙΕΚ με την ειδικότητα του τεχνικού φοροτεχνικού γραφείου και ενεργό αναπληρωματικό μέλος ΔΣ Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων.

Αγαπά τον τόπο της, στον οποίο έχει επιλέξει να μεγαλώσει τα παιδιά της. Για τον λόγο αυτό, έχει και στο παρελθόν ασχοληθεί με τα κοινά, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις Δημοτικές εκλογές του έτους 2003 με τον συνδυασμό του κ. Βασιλείου.

Τώρα κατέρχεται ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Πύλης με τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Βαλάντη Τσιούτσια και τον συνδυασμό “Πύλη ΑΞΙΩΝ”.

“Όλοι μαζί μπορούμε τα καλύτερα για τούτο τον τόπο…τον Δήμο μας…τον Δήμο του Αύριο, τον Δήμο Πύλης”.

 

Μαρία Τριανταφύλλου. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Τσιούτσια και μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα οποία έχει επιλέξει να μεγαλώσει στην Πύλη, όπου ζει μόνιμα.

Είναι απόφοιτος δύο Νοσηλευτικών Σχολών, καθώς επίσης και απόφοιτος της Σχολής Στελεχών Οικονομικών Επιχειρήσεων , ενώ χειρίζεται πολύ καλά τον Η/Υ καθώς είναι πτυχιούχος ECDL.

Αυτή  τη στιγμή  εργάζεται ως νοσηλεύτρια στην β’ παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ήτανΥποψήφια με τον κ. Κώστα Κουφογάζο και την παράταξη “ Ξεκίνημα Δημιουργίας” στην Τοπική Κοινότητα Ρποπωτού.

Τώρα, κατέρχετι ξανά, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης, Βαλάντη Τσιούτσια και την παράταξη “Πύλη ΑΞΙΩΝ”.

Η ίδια αναφέρει:

“Λατρεύω τον τόπο μου και είμαι έτοιμη να εργαστώ σκληρά για να τον δω όπως τον ονειρεύομαι! Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, έχω μάθει να προσφέρω και την διάθεσή μου αυτή για προσφορά, εφόσον μου δώσετε την ευκαιρία, θα την εφαρμόσω και στα πλαίσια του έργου μου στην τοπική Αυτοδιοίκηση”.

ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
του Κωνσταντίνου και της Μαρίας
(υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Βαλάντη Τσιούτσια)

Γεννήθηκε στην Καλή-Κώμη του Δήμου Αργιθέας . Πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Πύλη, στον οικισμό της Πόρτας Παναγιάς, όπου και διαμένει έως σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Όλγα Τσιοπρά και πατέρας τριών παιδιών. Υπηρέτησε από τη θέση του Λοχία Πεζικού τη στρατιωτική του θητεία, στο Σιδηρόκαστρο, στο Μεγάλο Πεύκο και στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα. Δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του Τουρισμού, σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες, με την ειδικότητα του μάγειρα. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε στο αναψυκτήριο «Φαράγγι», στη θέση Καμάρα του Δήμου Πύλης. Σήμερα ασχολείται στην οικογενειακή του επιχείρηση «ψητοπωλείο Fast-Food ο Γιώργος», που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ερμού, στην Πύλη. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, καθώς υπήρξε για αρκετά χρόνια ποδοσφαιριστής του ΑΟ Πορταϊκού. Συμμετέχει ενεργά στα κοινά καθώς:
 Διατέλεσε δυο φορές πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πύλης.
 Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πύλης,
 Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Πύλης.
 Ιδρυτικό μέλος, Πρόεδρος κι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης