Τοπικά

Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου ο Β. Τσίνας

Ονομάζομαι Βασίλης Τσίνας, πρόεδρος του δικτύου διανομών και Logistics ΤΣΙΝΑΣ Α.Ε. που δραστηριοποιείται εμπορικά από το 1973 με έδρα τα Τρίκαλα και παρουσία σε ολόκληρη την κεντρική Ελλάδα.

Παράλληλα από το 2009 έχουμε εισέλθει ως οικογένεια στον δυναμικά ανερχόμενο χώρο της οινοποιίας, παράγοντας εξαιρετικής ποιότητας κρασιά και εμφιαλωμένου τσίπουρου, τα οποία έχουν διακριθεί κερδίζοντας μετάλλια σε διεθνείς οργανισμούς.

Ως αντιπρόεδρος του ΣΘΕΒ Θεσσαλίας επί 12 συνεχόμενα χρόνια και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου την τελευταία 5ετία διεκδίκηση καλύτερους όρους για τον επιχειρηματικό κόσμο. Κόντρα σε κατεστημένες λογικές και νοοτροπίες και εν μέσω πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, πετύχαμε αρκετά.

Με δεδομένη τη γνώση και την εμπειρία, αλλά και την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι του τόπου παίρνω το θάρρος και ζητώ με τη ψήφο σου να ανανεωθεί η θητεία μου στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου καλούμαστε να δώσουμε δυναμικό παρών στις εκλογές ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου σε συνέχειας μιας  ενωτικής προσπάθειας, που έχει ως στόχο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης για τον Ν. Τρικάλων, να εξασφαλίσει νέες θέσεις εργασίας και να στηρίξει στην πράξη τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

 

Φίλες και φίλοι

Ζούμε στην ίδια κοινωνία, μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες, θέτουμε τους ίδιους στόχους. Με ένα ισχυρό Επιμελητήριο πραγματικά μπορούμε να τους πετύχουμε.

Με εκτίμηση

Βασίλης Τσίνας

Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Τρικάλων

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης